Voditelji nove emisije Stars Specijal bave se temama o kojima drugi ne smeju da govore: Očekujte eksploziju zabave
Foto: kurir

ne propustite

Voditelji nove emisije Stars Specijal bave se temama o kojima drugi ne smeju da govore: Očekujte eksploziju zabave

Od sutra, svake subote, očekuje nas novi format emisije "Star Specijal"

Objavljeno:

Kurir Televizija priprema izuzetno uzbudljivo televizijsko iskustvo za svoje gledaoce! Od sutra, svake subote, očekuje nas novi format emisije "Star Specijal" koja će, kako kažu voditelji, doneti svežinu i energiju u svet televizijske zabave.

Voditelji emisije, Olivija Jontić, Goran Jovanović, Milica Stanimirović i Ivan Kleut, otkrili su nam šta možemo očekivati u njihovoj premijernoj epizodi, ali i u budućim emisijama.

- Mnogo je uzbudljivije raditi na televiziji nego na radiju. Ono što je jako važno jeste da je ekipa fenomenalna. To je najvažnije. Moram da budem u strogoj kontroli jer sada gledaoci mogu da vide svaku našu reakciju. Ali to je deo šarma ove emisije - rekla je Jontić.

Stars specijal
foto: kurir

- Mi ne znamo šta će biti sutra u emisiji jer nikad nismo svesni šta ćemo ispričati dok se to ne desi. Imamo teme, ali koncepcija je takva da se često desi nešto neočekivano. Prošle noći smo imali probu, i bilo je sjajno videti kako ćemo se snaći u novom studiju - rekao je Jovanović.

"Star Specijal" je emisija koja obećava da će zabavljati, ali i informisati gledaoce na način na koji do sada nisu bili naviknuti.

- Glavna ideja je da se dobro zabavimo i da našu energiju prenesemo na gledaoce. Ako se mi dobro zabavljamo, i gledaoci će se zabaviti. Ideja je da pronađemo zanimljive teme i analiziramo ih na duhovit način. Svako od nas ima svoj jedinstveni ugao, što emisiju čini dinamičnom i nepredvidivom - istakao je Kleut.

- Najmlađa sam u timu, ali svi se odlično uklapamo. Ekipa je puna energije i mislim da će to biti jasno i našim gledaocima. Naše teme su aktuelne i zanimljive, i jedva čekam da vidim reakcije gledalaca - rekla je Stanimirović.

Stars specijal
foto: kurir

"Star Specijal" će biti poznat po dubinskim analizama događaja, ali i po visokoj energiji koju voditelji donose u studio.

- Ovo je ozbiljno osveženje za našu televiziju. Imamo dubinske analize svih događaja i energetsku dinamiku koja će sigurno biti primećena. Naša različita iskustva, stavovi i karakteri čine emisiju posebnom - otkrio je Jovanović.

- Mnogo verujem u ovaj projekat. Mislim da imamo ludačku energiju koju će i gledaoci osetiti. Jedva čekam da vidite emisiju i da se zajedno zabavljamo - dodala je Jontić.

"Star Specijal" će se baviti širokim spektrom tema – od skandala i afera, do kulturnih i društvenih fenomena.

- Analiziramo sve, od događaja na javnoj sceni do odnosa i situacija koje drugi možda ne smeju javno da komentarišu. Naša ekipa na Crnogorskom primorju patrolira duž obale i hvata poznate na način na koji možda ne žele da budu uhvaćeni. Očekujte ekskluzivne informacije i mnogo smeha - naveo je Kleut.

- Donosimo svežinu sa temama koje interesuju moju generaciju. Naša emisija neće imati goste, već se bazira na našoj analizi i ekskluzivnim informacijama koje ćemo otkrivati - rekla je Stanimirović.

Stars specijal
foto: kurir

Očekuje se da će "Star Specijal" brzo postati omiljena emisija gledalaca Kurir televizije. Njeni voditelji su spremni da svakog vikenda donesu najnovije informacije, analize i mnogo zabave.

- Mnogo se radujem druženju sa publikom putem velikih ekrana. Mislim da imamo fenomenalnu ekipu i verujem u ovaj projekat. Jedva čekam da gledaoci vide šta smo pripremili za njih - rekla je Jontić.

Ne propustite premijeru emisije "Star Specijal" sutra u 16:10 na Kurir Televiziji! Gledaoce očekuju smeh, informacije iz prve ruke i mnogo zabave. Ostanite uz Kurir Televiziju i uživajte u novom spektakularnom formatu!

Bonus video:

11:38

OČEKUJTE EKSPLOZIJU ZABAVE I EKSKLUZIVA! Voditelji nove emisije Stars Specijal: Bavimo se temama o kojima DRUGI NE SMEJU DA GOVORE

(Espreso/Kurir/Luka Vujičić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.