Sveštenik SPC poludeo zbog Jovane Jeremić, pljuvao i pominjao Srbiju: Evo šta mu je zasmetalo! (VIDEO)
Jovana Jeremić, Foto: Instagram printscreen / jeremicjovana

nije ostao imun

Sveštenik SPC poludeo zbog Jovane Jeremić, pljuvao i pominjao Srbiju: Evo šta mu je zasmetalo! (VIDEO)

Sveštenik je osudio potez Jovane Jeremić, pa je na svom Instagram profilu podelio snimak koji je ona postavila na svojim mrežama i napisao: "E, Srbijo, pala si na niske grane". Pored poruke, stavio je jedan šokiran i tužan emotikon

Objavljeno: 13:18h

Voditeljka Jovana Jeremić objavila je danas na svom Instagramu sliku i video na kojem je, obučena kao vojvoda Živojin Mišić, poručila da je "bolji vojskovođa". Tom prilikom je držala krst i pogaču, a sada je zbog ovoga reagovao i sveštenik Miloš Lučić iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

Sveštenik je osudio potez Jovane Jeremić, pa je na svom Instagram profilu podelio snimak koji je ona postavila na svojim mrežama i napisao: "E, Srbijo, pala si na niske grane". Pored poruke, stavio je jedan šokiran i tužan emotikon.

Svešteniku je zasmetalo što Jovana u svojoj ruci drži pravoslavni krst i svojim postupkom ismejava jednu od najvećih hrišćanskih svetinja i simbola. Poznato je i to da u pravoslavnoj tradiciji sveštenik je taj koji drži krst i blagosilja vernike i da se vernici ne igraju sa svetinjama.

Miloš Lučić je sveštenik koji je veoma poznat u javnosti, a region ga je bolje upoznao tokom pandemije koronavirusa i velikih pravoslavnih litija u Crnoj Gori pod molitvenom podrškom i blagoslovom blaženopočivšeg mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i sadašnjeg Joanikija.

Pogledajte sporni video:

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.