DEČKA JOJ UBILI U ŽARKOVU, PA SE LUDO ZALJUBILA U BOGATOG CRNOGORCA: Rodila mu dvoje dece, a niko ne zna da je on..
Ivana Kukrić, Foto: Printscreen/Instagram/ivanakukric

boginja

DEČKA JOJ UBILI U ŽARKOVU, PA SE LUDO ZALJUBILA U BOGATOG CRNOGORCA: Rodila mu dvoje dece, a niko ne zna da je on..

Naime, pre braka bila je u dugoj vezi sa Dragom Trišićem, sa kojim je čak bila verena, ali njihova veza nije potrajala

Objavljeno: 17:02h

Ivana Kukrić je pokorila modne piste noseći modele Valentina, Armanija, Versaćea, Dolče i Gabane, a poznata je i po čuvenoj reklami za maskaru u kojoj je bila dublerka slavnoj holivudskoj glumici Hale Beri.

Ivana je u svet modelinga uplovila sa 17 godina, a tokom cele manekenske karijere, krasio je epitet jedne od najlepših Srpkinja.

Svojom vanvremenskom elegancijom i pojavom osvajala je sve modne revije na kojima se pojavila.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/ivanakukric

Pamtimo je i kao lepoticu iz spota Zdravka Čolića za pesmu "Zločin i kazna" 2003. godine.

Zanosna Beograđanka je 10 godina živela u Americi, a kada je završila manekensku karijeru, povukla se iz javnosti i posvetila porodičnom životu. Međutim, iako danas deluje idilično, život lepe Ivane nije uvek bio bajka.

Naime, pre braka bila je u dugoj vezi sa Dragom Trišićem, sa kojim je čak bila verena, ali njihova veza nije potrajala. Ono što ju je najviše obeležilo u vezi sa Dragojem jeste njegovo ubistvo, koje se dogodilo pre nekoliko godina ispred njegovog doma u Žarkovu.

Ipak, Ivana je težak period ostavila iza sebe i sad uživa u ljubavnoj idili. Njeno srce osvojio je Cnorgorac, biznismen Ivan Bajković za kojeg se udala u tajnosti. Par je u oktobru 2018. dobio ćerkicu Hanu, a 2023. na svet je stigla i druga ćerkica - Nora.

Ivana je godinama bila među najtraženijim fotomodelima, ali se poslednjih godina retko pojavljuje u javnosti. Živi u Los Anđelesu sa izabranikom, crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, kojeg nikada nije predstavila javnosti.

Obe devojčice rodila je u Americi, a srećna porodica danas živi na relaciji Beograd- Crna Gora.

Iako se ne pojavljuje u javnosti, Ivana je aktivna na Instagramu gde sa svojim pratiocima deli momente iz svog života. A najnovija fotografija u bikiniju "zapalila" je mreže. Ivana je pozirala rasprarenom crveno - roze kupaćem kostimu, a pogled na njenu savršenu figuru bukvalno oduzima dah.

Pratioci su je obasuli komplimentima na račun izgleda. Vitke noge i ravan zategnut stomak, posle drugog porođaja - za svaku pohvalu. Ivana je kao vino - kako godine prolaze sve je lepša.

"Prelepa", "Najlepša". "Prelepa i prezgodna, posle dva porođaja! Stari kao najkvalitetnije vino! Neke žene se prosto rode kao dame", samo su neki od brojnih komentara ispod slike.

Njen Instagram profil pun je poput neke razglednice - pun fotki sa putovanja, a primetno je da Ivana neguje i istančan stil odevanja.

Ivana se druži sa zvezdom "Munja" glumicom Majom Mandžukom, a nedavno su zajedno odmarale u Crnoj Gori, a trenutak uživanja podelile su na Instagramu.

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/BlicŽena/Aleksandra Isailović/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.