Ovu scenu iz serije "Južni vetar" svi smo zapamtili, a Biković je tada saznao nešto važno: Ovo niko nije ni slutio
Miloš Biković, Foto: R.Z./ATAImages

EVO O ČEMU SE RADI

Ovu scenu iz serije "Južni vetar" svi smo zapamtili, a Biković je tada saznao nešto važno: Ovo niko nije ni slutio

Popularni glumac zajedno sa strijim kolegom snimao je scenu u bolnici

Objavljeno:

Miloš Biković, gostujući u jedoj emisiji prepričao je situaciju koja mu se dogodila tokom snimanja serije "Južni vetar".

Popularni glumac, zajedno sa strijim kolegom Aleksandrom Berčekom, snimao je scenu u bolnici, kada je usledilo pitanje medicinske sestre koje ga je ostavilo u šoku.

"Imamo tu jednu scenu koju smo snimali Aleksandar Berček i ja za ovaj drugi deo u bolnici. Ja sam bio prikačen na neki aparat i mi smo tražili da taj aparat ima samo kao vizuelni neki efekat", priča Miloš u emisiji "Kec na jedanaest" i nastavlja:

"Dok smo snimali scenu zamolili smo sestru da nam ona pomogne. Rekla je da nema problema i da aparat neće da pišti. I sad mi igramo scenu i aparat krene: 'Pi, pi, pi, pi!' Nastavljamo mi da igramo, ono opet. I mi kao - stop" Pitam je: 'Izvinite, možete li samo da sredite da ne pišti?', a ona me pita: 'Šta radite Vi?' Ja se zbunio upitah je: 'Molim?'. Pitala me je da li sam srčani bolesnik. Ostao sam zbunjen, rekao sam joj: 'Koliko znam, nisam. Ispostavilo se da mi pritisak i puls nenormalno skaču, dok sam snimao tu scenu'", kazao je, a onda i otkrio šta je Berček tom prilikom rekao.

"Što kaže Aleksandar Berček nikada nismo merili šta se glumcu dešava kada proživljava taj emotivni stres koji mi glumimo", zaključio je naš glumac.

Bonus video:

00:48

Miloš Biković se uvredio zbog godina i nasmejao sve

(Espreso/Mondo/K.B/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.