Svi su bili zaljubljeni u Linu iz serije Budva na pjenu od mora: Evo čime se bavi i kako danas izgleda ova lepotica
Glumica, Foto: Printscreen/youtube/newyorkpost

nekad i sad

Svi su bili zaljubljeni u Linu iz serije Budva na pjenu od mora: Evo čime se bavi i kako danas izgleda ova lepotica

Glumica se na vrhuncu slave povukla iz medija

Objavljeno:

Budva na pjenu od mora“ te 2011. godine bila je jedna od najpopularnijih domaćih serija koja je iznedrila neka poznata glumačka imena. Jedna od zapaženijih uloga pripala je Mileni Marić, koja je tada kao Lina očarala gledaoce širom Srbije i regiona.

Popularnost atraktivne brinete ubrzo je neverovatno porasla, međutim, ona se na vrhuncu slave povukla iz medija, a sada dok gledamo reprize crnogorske serije mnogi se pitaju kako Milena Marić danas izgleda.

Milena se udala za dugogodišnjeg partnera Mladena Subašića, sa kojim je dobila troje dece, a zbog prve trudnoće prestala je sa snimanjima, o čemu je svojevremeno govorila.

Na vrhuncu slave povukla iz medija
Na vrhuncu slave povukla iz medijafoto: Printscreen/youtube/newyorkpost

- Nakon velike popularnosti ostala sam u drugom stanju, nosila sam starijeg sina Nikšu, pa je moj izlazak iz serije bio potpuno logičan.

Porođaj je bio težak i samim tim je i moja odluka da ostanem uz sina, koji je zdrav, živ, prav i sjajan, bila prava. Tada sam se i zaljubila u sadašnjeg supruga.

Tada sam se prvi put susrela sa majčinstvom i zaista sam bila predana porodici, koliko god da sam volela glumu - rekla je svojevremeno Milena Marić u razgovoru za Novu.rs.

Nakon godinu i po dana veze, lepa glumica izgovorila je sudbonosno "da" svom partneru na intimnoj ceremoniji za prijatelje i porodicu. Sina Nikšu rodila je pre 11 godina, 2017. na svet je došla ćerkica, dok je prethodne godine postala mama po treći put.

Milena se udala za dugogodišnjeg partnera Mladena Subašića
Milena se udala za dugogodišnjeg partnera Mladena Subašićafoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Milena Marić danas se prevashodno bavi dizajniranjem tašni i garderobe, a nedavno se posle duže pauze vratila kamerama ulogom u seriji "Aviondžije" i izgleda bolje nego ikad.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Gloria/Sandra Petković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.