O svojim aferama iskreno je govori, a evo da li se meša u izbor ćerkinih momaka: Ovo mu se ipak nije dopalo
Pevač, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskreno

O svojim aferama iskreno je govori, a evo da li se meša u izbor ćerkinih momaka: Ovo mu se ipak nije dopalo

Pevač je uvek iskreno govorio o mnogim stvarima

Objavljeno:

Popularni pevač Mile Kitić, bio je gost u jednoj emisiji, te je tom prilikom progovorio o svojoj mladosti, kao i o zanimljivoj aferi koju je imao sa jednom starijom gospođom iz Amerike.

Kitić je na samom početku otkrio da li ga njegova ćerka Elena obaveštava o svojim ljubavnim izborima:

- Mene ne zanimaju njeni ljubavni problemi. Imala je dve tri vezice koje se meni nisu sviđale, ali ona je odrasla devojka od 27 godina i ja se tu ne bih mešao. Jedino da ima neki problem i da moram da stanem uz nju bez obzira na sve - rekao je Milie Kitić, a na pitanje da li je bilo šta od novinskih naslova da je prevario Martu bila istina, odgovorio je sledeće:

- Svašta se tu pisalo, i da se rastajemo i da je gotov brak, problem te vrste nismo imali. Ja sam kasno dobio Elenu i osetio sam obavezu neku i kad bih napravio neku grešku to bi bila katastrofa. Svi smo imali neke avanture u životu, ali to je sve prolazno. Istina je i da sam vodio ljubav za novac, došao sam mlad za Ameriku i bila je jedna gospođa koja je bila imućna, ona je meni iznajmila stan i klavir, sve je bilo potaman - priznao je pevač u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Bonus video:

02:31

SA ŠEMSOM SAM BIO NAJBOLJI, A ODBIJAO SAM NAJVEĆE HITOVE! Mile Kitić otkrio koje MEGA POPULARNE pesme nije hteo da snimi!

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.