Da li znate kakav je frajer muž Karoline Gočeve? Evo čime se bavi, pevačica blista kraj ovog čoveka
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

brak

Da li znate kakav je frajer muž Karoline Gočeve? Evo čime se bavi, pevačica blista kraj ovog čoveka

Pevačica je deo javne scene godinama

Objavljeno: 18:26h

Makedonka Karolina Gočeva uvek je važila i za jednu od najleših pevačica. Pošto se pojavila, gotovo da nije bilo onih koje nije „kupila" kako glasom, tako i stasom, a što se tiče njenog privatnog života - poznato je bilo da se družila, te sarađivala sa sada pokojnim Tošetom Proeskim.

Pislo se kako je njeno srce jednom osvojio izvesni biznismen, bogataš, pa i kafedžija, međutim, ona je na tu temu uvek ćutala, pa svojevremeno plasirane informacije nikad nisu i dokazane.

Ko je muž Karoline Gočeve?

U pitanju je šest godina mlađi slikar, Mihail Korubin, kom je Karolina pre oko sedam godina izgovorila sudbonosno „da". Upoznali su se tokom snimanja naslovnice za njen album „Izvor", kako je ispričala u jednom intervjuu.

Venčali su se, pak, u jednom od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja, specijalno preuređenom za ovu priliku.

- Želeli smo nešto drugačije. Iznajmili smo stari hangar, do detalja osmislili ambijent i uspešno realizovali ono što smo zamislili - rekla je bila ona za „Hello", pa je dodala: Svi smo se odlično zabavljali, a poslužilo nas je i vreme, uzme li se u obzir da smo već zakoračili u jesen.

Mihail potiče iz umetničke porodice. Njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin je dizajnerka. Magistar je likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana u Sofiji, Torontu, te Njujorku.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/24sedam/M.G/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.