JAO, MAJKO! DRAGANA KOSJERINA PROPALA U ZEMLJU OD SRAMOTE: Ovo je najveći blam koji se ikada dogodio na RTS
Foto: RTS printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

JAO, MAJKO! DRAGANA KOSJERINA PROPALA U ZEMLJU OD SRAMOTE: Ovo je najveći blam koji se ikada dogodio na RTS

Svi ovo pamte i smeju se

Objavljeno:

Jedna emisija kviza “Ja volim Srbiju” na RTS-u i dalje se pamti i prepričava i to zbog samo jedne reči koju je izgovorila omiljena voditeljka Dragana Kosjerina.

Naime, ona je jednom takmičaru postavila zagonetku koja glasi “U pete nišani, u nos gađa”. Takmičar ju je zatim zamolio da još jednom pročita.

Potom je na ponovljenu zagonetku, razmislio nekoliko sekundi i onda odgovorio biber, pa se brzo prepravio crni luk, ali ni to nije bilo tačno.

Dragana Kosjerina
Dragana Kosjerinafoto: Damir Dervišagić

Voditeljka je onda onako “kroz zube” promrmljala u nadi da će on izgovoriti tačan odgovor, a onda je ona izgovorila rešenje zagonetke koje glasi: prdež.

Ovo je sve zasmejalo, a voditeljki nije bilo baš najprijatnije. Kasnije se i ona smejala ovom odgovoru.

1 / 12 Foto: Instagram

Podsetimo, Dragana je od 2014. godine postala voditeljka zabavnog programa na RTS-u, ali je radila i na emisijama Sportski dnevnik, a potom i Nedeljno popodne.

Trenutno vodi kviz "Ja volim Srbiju" , a vodila je nekad i emisiju "Luda noć". Vodila je Jutarnji program od 2016. do kraja 2019 godine, a 2018, 2019. i 2020. je bila među voditeljima "Beovizije". Danas vodi i "Pesma za Evroviziju".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:02

Dragana Kosjerina

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.