ZA 3 ŽIVOTA NEĆETE POGODITI KO JE NA FOTKI: Danas je najjača mačka na Pinku, a pre 10 godina se ljubila na Kališu
Foto: Espreso privatna arhiva

ko bi rekao?

ZA 3 ŽIVOTA NEĆETE POGODITI KO JE NA FOTKI: Danas je najjača mačka na Pinku, a pre 10 godina se ljubila na Kališu

Važe za skladan bračni par

Objavljeno:

Ana Radulović je za kratko vreme postala neverovatno popularna. Njenoj popularnosti su doprinele emisije koje vodi u rijalitiju na "Pinku", ali i atraktivni izgled ove voditeljke na koji malo ko ostaje ravnodušan.

Svaka Anina objava na društvenim mrežama privlači veliku pažnju. Naročito kada ova popularna dama sa svojim pratiocima objavi fotografije ili snimke na kojima ističe svoje obline.

Radulovićka često objavljuje provokativne snimke i fotografije, ali ono što retko objavljuje na "Instagramu" jesu snimci i fotografije na kojima je sa svojim suprugom, folk pevačem Mirčetom Radulovićem.

Ana Radulović i Mirče danas
Ana Radulović i Mirče danasfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Jednom prilikom je za Espreso reagovala na komentare da je Mirčeta čak i otpratila na "Instagramu".

– Ne mogu da se setim da sam ga otpratila, a što se tiče slika, često ljudi zameraju iako to nije njihova briga što nemam slike sa njim i sa detetom i onda ljubav gledaju na osnovu toga. Ja se šalim u poslednje vreme: "Zapratite njega na Instagramu. Tamo imate naše zajedničke slike i dodajte mene na Fejsbuku i tamo imate naše zajedničke slike i onda nećete više brinuti o tome!" - rekla je Ana tada za Espreso.

1 / 11 Foto: printscreen/Instagram/_mirceradulovic

Naš portal je došao do fotografije koja je nastala pre deset godina.

Tada su Ana i Mirče bili na početku svog braka koji i do danas stabilno opstaje, iako se spekulisalo da se oni razvode, ali od tog razvoda nije bilo ništa. A što se tiče fotografije od pre jedne decenije, tada Ana nije bila toliko poznata, pa je možda i bila slobodnija da svoju ljubav deli ne samo na društvenim mrežama, već i da pokaže na javnom mestu.

Tačnije, kako se ljubi sa Mirčetom na Kalemegdanu.

Fotografija koja je nastala pre deset godina
Fotografija koja je nastala pre deset godinafoto: Espreso privatna arhiva

Mirče je tada imao koji kilogram manje nego sada, a Ana je "furala" drugačiji imidž nego sada. Da li biste mogli da pomislite da je ona na fotografiji do koje je Espreso došao?

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

30:42

CENTRALNI DNEVNIK 16.07.2024

(Espreso / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.