KAD BUDETE VIDELI SA KAKVOM LEPOTICOM ŽIVI NEĆE VAM BITI SVEJEDNO: Oženio 15 godina mlađu, a ovako je ljubav počela
Glumac, Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

zanimljivo

KAD BUDETE VIDELI SA KAKVOM LEPOTICOM ŽIVI NEĆE VAM BITI SVEJEDNO: Oženio 15 godina mlađu, a ovako je ljubav počela

Upoznali su se 2007. godine, a četiri godine kasnije izašli na prvi sastanak

Objavljeno:

Glumac Darko Tomović, koga smo donedavno u seriji „Igra sudbine“, uprkos bogatoj televizijskoj i pozorišnoj karijeri, za mnoge će ostati „Crnogorac iz serije 'Bolji život'“.

Osim popularnosti glumcu je ovaj posao doneo i najveću ljubav, a malo ko zna da je 15 godina mlađa supruga Darka Tomovića, Nina, takođe studirala glumu.

Darko i Nina upoznali 2007. godine, kada su radili na jednom zajedničkom projektu, a četiri godine kasnije izašli na prvi sastanak.

Glumac iza sebe ima dugu i uspešnu karijeru
Glumac iza sebe ima dugu i uspešnu karijerufoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

- Želeći da ostavim utisak, potrudila sam se da se informišem o "subjektu". Kao svako žensko, presvukla sam se sto puta, na kraju sam obukla belu haljinu i pomislila da je to - to ako i on dođe u belom.

Naravno, imao je belu košulju, ali pravi šok tog 12. jula 2011. priredio mi je kad je u kafeu na Gardošu ustao da pozdravi drugaricu s klase Branku Pujić, koja je mojoj grupi na fakultetu bila asistentkinja na kataderi za balet.

Bila je to fora, sad zvana Branka momenat, ali onda nije bilo nimalo smešno, bukvalno sam poskočila s stolice kad sam je ugledala.

Par uživa u skladnom braku
Par uživa u skladnom brakufoto: Printscreen Instagram/darko.tomovic

Jer sve vreme sam se pitala šta ću ako me sa Darkom u ponoć vide Branka ili Dragan Petrović Pele, naš asistent, a Darkov klasić i blizak prijatelj - izjavila je svojevremeno supruga Darka Tomovića.

Emotivni partneri su 15. januara 2012. godine razmenili bračne zavete, a kao plod njihove ljubavi rodila se Lena. Nesuglasice rešavaju na najjednostavniji način, tako što onaj ko nije u pravu jednostavno popusti.

- Suprug mi nikada nije uputio ružnu reč, čak ni u raspravama. Poštuje me i nasamo i u društvu, a to se ne uči i ne kupuje, već je rezultat spoja socijalne i emocionalne inteligencije.

Glumac je popularnost stekao osamdesetih godina
Glumac je popularnost stekao osamdesetih godinafoto: Printscreen/youtube/TVINEMANIA

Suština našeg odnosa je potpuni spokoj, što, naravno, nije garant da ćemo slaviti 50. godišnjicu braka. Ali mi i ne razmišljamo o budućnosti, živimo danas - ispričala je Nina jednom prilikom medije.

Iako je diplomirala glumu, supruga Darka Tomovića ne bavi se poslom za koji se školovala, već se opredelila za kognitivno bihejvioralni koučing.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Gloria/Milena Jeremić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.