OSUŠILA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI, POGLEDAJTE JE SAMO: Svi ga kritikovali da mu treba mršava žena, a onda je ona...
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

carica

OSUŠILA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI, POGLEDAJTE JE SAMO: Svi ga kritikovali da mu treba mršava žena, a onda je ona...

Par je vidno srećan i jasno je da i dalje uživaju u svojoj ljubavi, iako su zajedno više od tri decenije

Objavljeno:

Kili Šej Smit, supruga holivudskog glumca Pirsa Brosnana, nedavno je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju svog muža.

Par je vidno srećan i jasno je da i dalje uživaju u svojoj ljubavi, iako su zajedno više od tri decenije.

Slavna 60-godišnja na novoj fotografijia zaista blista i jasno je da je reč o izvanredno lepoj ženi, a ni Pirs Brosnan ne izgleda ništa lošije od nje. I on fantastično stari, te se i dalje za njega može reći da je pravi gospodin i vrhunski šmeker.

1 / 7 Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Kili je već godinama unazad često na meti kritika zbog viška kilograma. Neretko se na društvenim mrežama mogu pročitati zluradi komentari o njenoj figuri i izgledu, a proslavljeni glumac jednom prilikom priznao je da čak ni njihovi prijatelji nisu odoleli da ne prokomentarišu kilograme lepe brinete.

Kili se u martu ove godine pojavila sa znatno mršavijom figurom
Kili se u martu ove godine pojavila sa znatno mršavijom figuromfoto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu", rekao je Pirs svojevremeno, te dodao da je bio odlučno protiv toga: "Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek nastojim biti dostojan njene ljubavi".

No, Kili se u martu ove godine pojavila sa znatno mršavijom figurom - iako nije zvanično potvrđeno, mediji prenose da je smršala 45 kilograma u odnosu na trenutak kada je bila najgojaznija i imala oko 135 kilograma. Ona je Pirsu tada pravila društvo na dodeli Oscar Wilde nagrada u Santa Monici kada je u crnom od glave do pete pokazala da se praktično "istopila" i da izgleda mnogo vitkije i svežije negoli prethodnih godina.

Ona je najlepša žena u njegovim očima
Ona je najlepša žena u njegovim očimafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekoliko dana posle pomenute dodele nagrada supružnici su viđeni dok su napuštali jedan restoran u Malibuu, a i te paparaco fotografije dokazale su da Kili jeste znatno smršala. Ona se od tada nije pojavljivala u javnosti, ali su neke slike na njenom i Pirsovom Instagram profilu potvrdile da se ova dama "istopila".

No, bez obzira na to kako poznata 60-godišnjakinja izgleda, Brosnan je obožava. Kada su ga jednom pitali šta misli o kilogramima svoje žene, glumac je šmekerski odgovorio: "Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao."

Ovako izgleda danas
Ovako izgleda danasfoto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", dodao je.

Podsetimo, par se upoznao još davne 1994. u Meksiku u jednom kafiću, a još od tada je Pirs zove "svojom devojkom". Sedam godina kasnije razmenili su bračne zavete, a dobili su i dva sina - Dilana i Parisa. Njihov brak obojen je dubokom ljubavlju i uvažavanjem, a praktično su nerazdvojni - malo je prilika kada je holivudski šarmer na nekom događaju bez svoje žene.

Bonus video:

00:06

Miljan govori Jeleni: Novak ne može da trči

(Espreso/Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.