KAŽU DA JE OMILJENA "SRPSKA SELJANKA", A SAD JE NE BI PREPOZNALI: Godine učinile svoje, a i dalje je NEVEROVATNA
Foto: prentscreen/youtube/domac26

GLUMČINA

KAŽU DA JE OMILJENA "SRPSKA SELJANKA", A SAD JE NE BI PREPOZNALI: Godine učinile svoje, a i dalje je NEVEROVATNA

Dugo je nismo videli na nakom gradskom dešavanju

Objavljeno:

Njene uloge obožavate i oduvek je važila za miljenicu naroda. Nekada je bila i zavodnica koju su Jugosloveni posebno voleli, ali je najviše znaju kao srpsku seljanku koja je osvojila sve!

Ona je pre par dana uslikana na jednom gradskom dešavanju.

Budući da ne ide često po beogradskim događajima, njena pojava je bila pravo osveženje. Nosila je dugu haljinu i ravne baletanke i mnogi kažu da je bila "prava slatkica" koja se non-stop smejala i pozirala fotografima.

Omiljena seljanka
Omiljena seljankafoto: Printscreen/youtube/Filan Calush

Reč je o glumici Olgi Odanović (65). Čuvena Zlatana iz serije " Selo gori, a baba se češlja" oduševila je prisutne svojom pozitivnošću i harizmom koja pleni.

Olga je još uvek jako lepa žena
Olga je još uvek jako lepa ženafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Malo ko bi je prepoznao budući da su godine učinile svoje, a i ne nosi onu njenu čuvenu maramu iz serije "Selo gori, a baba se češlja".

Olga je još uvek jako lepa žena, ali je promena očigledna. Ona nikada nije želela da koriguje išta na svom licu, a budući da je profesionalna glumica to ne bi ni smela.

Divno je videti ženu koja dostojanstveno stari i koja prihvata svoje lice i sa borama. Pravo osveženje, moramo priznati!

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Olga je decenijama u braku sa kolegom, glumcem Draganom Petrovićem Peletom sa kojim ima sina i ćerku. Mnoge zanima gde i kada je rođena čuvena glumica, a kako na internetu nalazimo podatak njen datum rođenja je 29. avgist 1958. godine.

Olga Odanović, Dragan Petrović Pele
foto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

18:52

VEČERNJI DNEVNIK 25.06.2024.

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.