UŠETALA U STUDIO PINKA, PREKRSTILA SE I POLJUBILA SRPSKU ZASTAVU: Voditeljka ZABEZEKNULA NACIJU, sve je išlo UŽIVO
Foto: Printscreen/instagram/jovanajeremic

NAJNOVIJE

UŠETALA U STUDIO PINKA, PREKRSTILA SE I POLJUBILA SRPSKU ZASTAVU: Voditeljka ZABEZEKNULA NACIJU, sve je išlo UŽIVO

Snimak je postao viralan, a ona se i oglasila

Objavljeno:

Voditeljka jutarnjeg na RTV Pinku, Jovana Jeremić, često je kroz svoju karijeru isticala da joj je na početku bilo jako teško, te da su mnogi pokušali da je "unište".

Jovana je objavila na Instagramu video na kojem se vidi kako u belom miniću ulazi u studio, a zatim uradila jednu bitnu stvar pre no što je sela.

Ona se prekstila i poljubila srpsku zastavu, pa se zatim i oglasila:

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

- Mnogi su me potcenili, Nisu verovali u mene. Sve te sam miljama ostavila iza sebe. U prošlosti. Gde im je i mesto. Hvala svakome na svom ponašanju prema meni. Ništa vam ne zameram. Načinili ste me boljom osobom i brojem 1 u svom poslu. Svom uspeh sam pre 12 godina još sebi predvidela. Do detalja. Bog me je iznenadio na jačini i intenzitetu. Nikada me nije napustio. Zato nikad ne kažem da sam uspela sama. Nisam. Uz Božiju pomoć ostvarila sam sve ono što nisam sebi predvidela. A znate šta je još važnije? Ovo je samo početak svega što me čeka u ovozemaljskom životu. Živećemo ga zajedno - napisala je voditeljka.

Podsetimo, Jovana uživa u vezi sa bogatim biznismenom Draganom Stankovićem, a jednom prilikom je otkrila kakvog muškarca priželjkuje i nekim delom i sama sebi predvidela sve što joj se trenutno dešava.

Bonus video:

00:44

Jovana Jeremić pravi špagu pored bazena

(Espreso / Telegraf / N.L./ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.