KO JE ZAPRAVO MUŽ ŠEJLE ZONIĆ? Pobednica "Zvezda Granda" se udala za UNIFORMISANOG DASU, on joj je VELIKA PODRŠKA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

hit

KO JE ZAPRAVO MUŽ ŠEJLE ZONIĆ? Pobednica "Zvezda Granda" se udala za UNIFORMISANOG DASU, on joj je VELIKA PODRŠKA

Otkrio simbol broja 8 pod kojim se takmičila njegova supruga

Objavljeno: 10:40h

Šejla Zonić pobedila je u "Zvezdama Granda", a njen suprug je pred samo finale poslao jaku poruku na društvenim mrežama i otkrio simbol broja 8 pod kojim se takmičila njegova supruga.

- Ja kao Šejlin suprug pozivam sve ljude na glasanje večeras, a posebno vas koji nikad niste glasali. Iskreno, ja sam glasao samo jednom u životu za Mirzu Selimovića, koi je pobedio. Šejla je pod rednim brojem 8, koji je i simbol beskonačnosti. Interesantno poklapanje. A pobediće onaj čija se publika najviše angažuje, sretno svim takmičarima, rekao je u videu.

Inače, Šejla je bila presrećna kada je saznala da je ona pobednik, a kamere su zabeležili i suze njenog muža, koji takođe nije mogao da sakrije sreću zbog njenog velikog uspeha, te je zaplakao pred kamerama.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Armin i Šejla već dugo uživaju u ljubavi, a u maju 2022. godine izgovorili su sudbonosno „da“ na gala slavlju gde su okupili članove porodice, prijatelje i kolege.

Šejlin suprug je policajac u Tuzli, a svoju uniformu sa ponosom nosi preko jedne decenije.

- Svaka kreativnost je dobrodošla u životu. Pomaže nam da budemo ono što jesmo. Od svoje devetnaeste godine nosim uniformu koja ne dozvoljava kreativnost. Imam dvanaest godina radnog staža u policiji - otkrio je Armin na društvenim mrežama.

Šejla Zonić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šejla je osvojila neverovatnih 132.014 glasova od ukupno 529.000, a tokom ovog takmičenja joj je mentor bila pevačica Ceca Ražnatović.

Bonus video:

00:44

Cecina euforija na proglasenju pobednice

(Espreso / Blic / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.