SOFIJA, ŽENO, DA LI SI REALNA? Napunila 51. godinu i pokazala MAJKU PRIRODU: Skroz GOLA leži dok joj INTIMU... 18+
Foto: Printscreen Instagram/sofiavergara

hit na internetu

SOFIJA, ŽENO, DA LI SI REALNA? Napunila 51. godinu i pokazala MAJKU PRIRODU: Skroz GOLA leži dok joj INTIMU... 18+

Ona je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozirala kao od majke rođena

Objavljeno:

Sofija Vergara zna kako da "zapali" masu i privuče publiku, bar onu na društvenim mrežama! Holivudska glumica pokrenula je novi biznis i postala suvlasnik kolumbijskog brenda koji se bavi proizvodnjom kafe, a kako bi isti ispromovisala povukla je (ne)očekivan potez.

Naime, Sofija Vergara rešila je da se priseti jedne stare, provokativne fotografije, očito inspirisana svojim novim biznisom.

Ona je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozirala kao od majke rođena, prekrivena hiljadama zrna kafe koja su i sakrila njena najintimnija područja od radoznalih pogleda.

1 / 8 Foto: Jeffrey Mayer / imago stock&people / Profimedia

Vatrena Kolumbijka poznata je kao jedna od najzgodnijih žena u svetu šoubiznisa, a ova slika jasno pokazuje da taj laskavi epitet nije dobila bez razloga. Provokativna objava lepe 51-godišnjakinje brzo je prikupila stotine hiljade lajkova, ali i komplimenata.

"Savršena žena", "Posle ove slike stvarno mogu da kažem samo "O, moj Bože", "Spektakularno", "Sofija, predivna si", "Ti si "mama" za sve žene u Holivudu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Sofijin brend ima za zadatak da oda počast latino ženama i da proslavi njihovu umešnost, ne samo u životu, već i u proizvodnji kafe. ""¡DIOS MÍO!" kafa nastala je zbog moje ljubavi prema kolumbijskoj kafi i mojih visokih standarda kada je reč o kvalitetu kafe koju pijem. Ipak sam odrasla u Kolumbiji, pila sam kolumbijsku kafu. Žene predstavljaju 30 odsto kolumbijskih uzgajivača kafe i čast mi je da istaknem njih, njihove porodice i nasleđe", rekla je proslavljena glumica.

Sofija Vergara
foto: Printscreen Instagram/sofiavergara

Bonus video:

00:13

Atmosfera ispred Pionira, dva sata pre utakmice

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.