BEOGRAĐANI SU BRUJALI O DUŠKU I JELENI ZA VREME GLASANJA, A OVAJ SIMBOL INTRIGIRA: Misterija NARUKVICE otkrivena
Foto: Instagram/karleusastar

MALO KO ZNA

BEOGRAĐANI SU BRUJALI O DUŠKU I JELENI ZA VREME GLASANJA, A OVAJ SIMBOL INTRIGIRA: Misterija NARUKVICE otkrivena

Na ovaj zanimljivi komad nakita, koji oboje nose u poslednje vreme, retko ko je i obratio pažnju

Objavljeno:

Jelena Karleuša i Duško Tošić već izvesno vreme pokušavaju da se dogovore o sporazumnom razvodu braka, ali zbog jednog detalja može se naslutiti da emocije između njih dvoje i dalje postoje!

Iako bi mnogi pomislili da između supružnika vlada velika netrpeljivost, a posebno nakon što je u javnost isplivala fudbalerova privatna prepiska sa Severinom, narukvice na ruci bivšeg fudbalera i njegove supruge pokazuju da to ipak nije tako. Jelena pak u javnosti i ne pokušava da sakrije svoju ljubav i zaštitnički stav prema suprugu.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na ovaj zanimljivi komad nakita, koji oboje nose u poslednje vreme, retko ko je i obratio pažnju. U pitanju je narukvica brenda "kartije triniti" od 960 evra, koja se sastoji od tri međusobno povezana prstena od belog, žutog i roze zlata na svilenom končiću koji može biti u raznim bojama. Ovaj model na tržištu postoji tačno jedan vek, a ima i veoma duboku simboliku. Prema tradiciji, nju supružnici kupuju jedno drugom u znak velike ljubavi, a par koji je nosi time pokazuje duboku povezanost između sebe i želju da se bračna zajednica i međusobna veza održe do beskonačnosti.

Pored toga, ovaj model predstavlja i lojalnost, ljubav i prijateljstvo, tako da predstavlja savršen poklon voljenoj osobi.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

I Jelena i Duško ovu narukvicu nisu skidali poslednjih meseci, te time verovatno i nesvesno oboje pokazuju želju da sve bračne probleme ostave iza sebe i nastave dalje tamo gde su stali. Pevačica ih ima u više boja, a ovaj komad nakita nosila je na predstavljanju svoja dva albuma "Alfa" i "Omega" u Beogradu na vodi, na koncertu Milice Pavlović na kojem je bila specijalna gošća, nastupu za Novu godinu, odmoru u Dubaiju, ali i za Osmi mart, kada je pokazala nove komade nakita koji je dobila za ovaj praznik. Ona se mogla videti i prilikom još nekih javnih pojavljivanja, ali i fotografija na Instagramu.

Tošić je poslednji put viđen sa ovom narukvicom u nedelju, kada je na Dedinju izašao da glasa na izborima.

Podsetimo, sama Jelena je prilikom poslednjeg razgovora s medijima istakla da bi i život dala za svog zakonitog supruga.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Izjava koju je dao za Kurir je još jedna interesantna priča... Dao je ljudima oružje u ruke... Ne znam šta bih rekla, neka bude da sam ostala bez teksta. Za oca moje dece nikada neću reći ružnu reč i stojim pri izjavi da bih na desetoricu skočila zbog njega, ma šta god on rekao o meni - rekla je Jelena.

Za razliku od nje, Duško je, makar što se tiče javnosti, imao teže reči kojima bi opisao odnos s Jelenom.

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo o sporazumnom razvodu braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti o razvodu braka, što je u interesu svih - rekao je sportista za Kurir.

Bonus video:

06:13

STARS EP 316

(Espreso / Kurir/A.P./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.