MUŠKARCI, MORATE IMATI OVO KAKO BISTE OSVOJILI RUŠKU JAKIĆ: Voditeljka ZNA ŠTA HOĆE, posle OVOGA nema NAZAD
Foto: Milan Maricic/ATAImages

hit na internetu

MUŠKARCI, MORATE IMATI OVO KAKO BISTE OSVOJILI RUŠKU JAKIĆ: Voditeljka ZNA ŠTA HOĆE, posle OVOGA nema NAZAD

Evo kakve muškarce voli i želi

Objavljeno:

Ruška Jakić svojim izjavama često privlači pažnju javnosti, pa je zbog toga postala veoma popularna među mlađim generacijama na Tik Toku.

- Klinci me obožavaju! Šta znači biti slavan? Ja samo radim posao koji volim. Obožavam da se šminkam... Svi kažu da imam jaku šminku, pa ja sam jaka žena i moram da imam jaku šminku. Zamislite mene sa nekom paž frizurom, slabom šminkom... To ne ide! - rekla je ona pa progovorila o muškarcima.

"Privlače me inteligentni muškarci"

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja sam zahtevna osoba, ali sam laka za održavanje. Čovek koji mene može da privuče je onaj koji je inteligentan, šarmantan, duhovit. Ne mora da bude mnogo lep, bogat... Takvi su bili svi muškarci koje sam volela - rekla je voditeljka, u ''Premijera Vikenda Specijal'', pa dodala da najviše voli da priča sama sa sobom:

- Sve što ti se u životu događa je poruka. U jednoj godini mi se svašta dogodilo. Umrli su mi roditelji, ćerka mi je otišla van zemlje, uginuo mi je pas, otišla sam sa Pinka. Ja sam tada sela, skuvala kafu i odlučila: Ili ću sedeti i patiti ili ću nastaviti dalje - zaključila je Ruška Jakić.

Bonus video:

06:17

KADA ŽENA DOBIJE ŠAMAR, VEĆ JE KASNO! NASILJE JE POČELO MNOGO RANIJE Maja Jovanović: Nasilnici koriste ovu grešku svojih žrtava

(Espreso / Blic /Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.