SLIKALI IH NA BUVLJAKU DOK SU DELILI INTIMU: Prolaznici ostali ŠOKIRANI, a do skoro se šuškalo da se RAZVODE
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

HIT FOTKE

SLIKALI IH NA BUVLJAKU DOK SU DELILI INTIMU: Prolaznici ostali ŠOKIRANI, a do skoro se šuškalo da se RAZVODE

Ovakav poljubac niko nije očekivao

Objavljeno: 11:04h

Dženifer Lopez i Ben Aflek drže se jedno uz drugo, nakon što su glasine o navodnom razvodu izazvale veliki potres.

Ta nagađanja su bacila novo svetlo na vezu čuvenog para koji je sada pod još većom lupom nego inače. Sve što rade ili ne rade odmerava se dva puta, pa izuzetak od toga nisu ni nove fotografije sa njima u glavnim ulogama.

Džej Lo i njen suprug bili su juče na košarkaškoj utakmici sina Bena Afleka Semjuela. Pre toga su pratili i njegov trening u plivanju, a u Santa Moniki viđena je i majka dečaka, glumica Dženifer Garner.

Džej Lo i njen suprug bili su juče na košarkaškoj utakmici sina Bena Afleka Semjuela
Džej Lo i njen suprug bili su juče na košarkaškoj utakmici sina Bena Afleka Semjuelafoto: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Afek "počastili" su paparace poljupcem, ali je to bio pomalo čudan poljubac. Poljubili su se "onako prijateljski" i na distanci, obraz u obraz pa se komentariše da se ponašaju neobično u javnosti i da je među njima vidljiva izvesna hladnoća. "Tako se ljube muž i žena?", pitaju se neki iako sam poljubac nije nimalo sporan.

Poljubili su se 'onako prijateljski'
Poljubili su se "onako prijateljski" foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, kada se uzmu u obzir sve glasine koje ih prate, komentar i nije iznenađenje jer mnogi očekuju da čuveni par istupi u javnost i nekim direktnim potezom obriše kao gumicom nagađanja o krahu svoje veze.

Oni to za sada ne žele da učine, a svakako nisu želeli da se strastvenije ljube pre fotografima. Nisu se ni držali za ruke, ali ju je on džentlmenski ispratio do automobila. Ponovo je do izražaja došla njena nikad vitkija linija, a Džej Lo i Afek delovali su raspoloženo. Imajući u vidu većinu njihovih istupanja pre paparace, kada su delovali veoma namrgođeno, nove fotografije i nisu "tako loše".

Uživala u kupovini 45 minuta
Uživala u kupovini 45 minutafoto: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez (Aflek) je ranije tog dana bila na buvljaku u Los Anđelesu sa ćerkom Emom. Na toj pijaci prodaje se vindtidž odeća, a pevačica koja na računu ima 400 miliona dolara, hodala je doterana tip - top pa je ponela i skupocenu Birkin torbu. Uživale su u kupovini 45 minuta.

Džej Lo je nedavno otkazala letnju turneju This Is Me... Live kako bi se posvetila porodici. Poručila je fanovima da ne bi donela takvu odluku da to nije bilo neohodno.

Podsetimo, Dženifer sa bivšim mužem Markom Entonijem pored ćerke Eme ima i sina Maksa. U braku sa Aflekom je od 2022. a izvor je za Page six rekao nedavno da se glumac osvestio o njihovoj vezi. "Da postoji način da se razvede zbog "privremene neuračunljivosti", on bi to učinio", rekao nam je insajder i dodao: "Ima osećaj da su poslednje dve godine bile samo grozničav san i sad je došao sebi i shvata da nema šanse da ovo uspe".

1 / 7 Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Aflek navodno živi odvojeno od svoje supruge, u Los Anđelesu. Par je bio nedavno na proslavi mature njegove ćerke Vajolet (reditelj sa bivšom suprug ima i ćerkukoja se izjasnila kao transriodna).

Pevačica ga je nakon tog događaja odvezla do nekretnine koju iznajmljuje i uputila se dalej sa svojom asistentkinjom.

Bonus video:

04:33

POLICIJA BI BRŽE PRONAŠLA PINK PANTERE DA IM PONUDE NAGRADU OD 600.000 EVRA Revolucionaran predlog Markovića za teške pljačke

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.