ŽENO, PA TI SVUDA STIŽEŠ: Voditeljka ZAPALILA PRESTONICU, na njoj PUCA CRVENA HALJINA, a u DEKOLTE svi gledaju
Voditeljka, Foto: Printscreen/Instagram/ana.radulovic

zgodna

ŽENO, PA TI SVUDA STIŽEŠ: Voditeljka ZAPALILA PRESTONICU, na njoj PUCA CRVENA HALJINA, a u DEKOLTE svi gledaju

Voditeljka je mnoge oduševila stajlingom koji je odabrala

Objavljeno: 18:15h

Poznata voditeljka po ko zna koji put oduševila je pratioce na društvenim mrežama, a to pokazuje i broj lajkova koji se našao ispod ove njene objave.

Ana Radulović je pozirala u crvenoj haljini koja je istakla njenu vitku figuru, a verujemo da je njen dekolte ono što se većini najviše dopalo.

Kao opis ove objave Radulovićeva je napisala: "Ti prokleti ženski stvore". Ana je ovoga puta pustila pravu kosu, a visoke potpetice dodatno su doprinele eleganciji.

Kako iznad ove objave stoji lokacija, možemo videti da je voditelja bila u provodu, te je posetila poznatu beogradsku kafanu.

Podestimo, Radulovićeva je već nekoliko godina deo javne scene, važi za jednu od najatraktivnijih žena u našoj zemlji, a ima i zavidno obrazovanje i skladnu porodicu.

1 / 6 Foto: prentscreen/instagram/ana.radulovic

Malo ljudi zna da je završila Ekonomski fakultet, ali je većini poznato da je u braku sa pevačem Mirčetom Radulovićem i da sa njim ima sina.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.