KADA JE IMALA 20 GODINA POBEGLA JE OD KUĆE ZBOG POZNATOG GLUMCA: Danas je u BRAKU sa čovekom kog zna cela SRBIJA
Paulina Manov, Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

zanimljivo

KADA JE IMALA 20 GODINA POBEGLA JE OD KUĆE ZBOG POZNATOG GLUMCA: Danas je u BRAKU sa čovekom kog zna cela SRBIJA

Mnogima je postala omiljena nakon uloge Ljiljane zbog koje su svi plakali u bioskopima

Objavljeno:

Za samo mesec dana Paulina Manov Đurđević imala je tri velike premijere. Ipak. glumica je poslednjih godina u žiži javnosti nakon megapopularnog filma i serije "Toma".

Mnogima je postala omiljena nakon uloge Ljiljane zbog koje su svi plakali u bioskopima, a detalji iz njenog života pune stranice domaćih medija.

Ono što je posebno bilo interesantno domaćoj javnosti, jeste da je Paulina Manov sa samo 20 godina pobegla od kuće kako bi živela sa glumcem Borisom Milivojevićem, što je otkrila gostujući svojevremeno u emisji "Realna priče" na Kurir televiziji.

Glumica je sada objasnila i kako je došlo do toga da tako mlada ode od kuće, ali i kako su njeni roditelji reagovali na to.

- Roditelji mi nisu ništa branili. Imala sam 20 godina kada sam otišla od kuće. Bilo je to zbog ljubavi i potrebe za slobodom. Imala sam potrebu da budem samostalna, da vodim svoj život, da vodim svoju kuću, da vodim svoj život. Imala sam potrbu za tim - rekla je Paulina na Kurir televiziji.

Glumica je već dugo u srećnom braku sa dramaturgom Vladimirom Đurđevićem sa kojim ima ćerku Minu i sina Rastka. Ona smatra da nije je privilegija za glumicu kad kod kuće ima uspešnog pisca.

- Više je teret. Imam karijeru koja je izgrađena mnogo pre nego što sam se udala za pisca. Sve što sam uradila dosad je moja lična karta, koja me preporučuje za druge projekte, a ne to što je moj suprug scenarista - izjavila je glumica za Kurir.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Ljubomir Radanov/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.