SVI SE PITAJU ZAŠTO ONA IDE GOLA ULICAMA: Stručnjaci izneli FRAPANTNE TVRDNJE, da li je moguće da je to u pitanju?
Foto: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

EVO O ČEMU SE RADI

SVI SE PITAJU ZAŠTO ONA IDE GOLA ULICAMA: Stručnjaci izneli FRAPANTNE TVRDNJE, da li je moguće da je to u pitanju?

Supruga repera već neko vreme privlači mnogo pažnje stajlinzima

Objavljeno: 15:28h

Kanje Vest (46) i njegova supruga Bjanka (29) privukli su pažnju obožavalaca kada su se pojavili na ulicama Italije.

Bjanka je za svoj dolazak u Evropu napravila posebno fascinantnu kombinaciju, noseći sjajni beli bodi sa tangama - dok je na grudima držala veliki beli jastuk, aludirajući na ljubičast jastuk sa kojim je viđena tokom prošle godine u Italiji.

Jastuk u njenim rukama začudio je mnoge, a neki su se pitali čemu služi ovaj dodatak i zašto se čini da je Bjanka vezana za pufnaste predmete kućnog dekora.

Jastuk u njenim rukama začudio je mnoge
Jastuk u njenim rukama začudio je mnogefoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zašto se Bjanka krila iza jastuka?

Sada, stručnjak za govor tela Džudi Džejms podelila je jedinstven uvid u Bjankin jedinstveni izbor stila – dok je otkrila šta poslednje javno pojavljivanje para govori o statusu njihove veze.

Bjanka - koja radi kao šef arhitekture u Kanjeovom brendu - pokazala je svoju neverovatnu figuru u sjajnom belom bodiju sa tangama koji je ostavljao njene dugačke noge na videlo i istakao njenu hrabru kosu.

Da li je Kanje ponovo ponizio Bjanku zbog Kim?

Prema Džudi - koja često otkriva značenje pokreta slavnih ličnosti - odluka para da se uklope u potpuno bele ansamble mogla je zapravo da bude priznanje Kanjeovom venčanju sa bivšom ženom Kim Kardašijan, koje se održalo u Firenci pre deset godina.

Bjanka stajlinzima privlači mnogo pažnje
Bjanka stajlinzima privlači mnogo pažnjefoto: GAMR/KHROME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Skoro deset godina od dana kada se Kanje oženio Kim u Firenci na jednom od najvećih venčanja slavnih u deceniji u kojoj se vratio sa svojom sadašnjom suprugom Bjankom i čini se da su prilično kontroverzno klimali godišnjicu tako što su oboje bili obučeni u belom..

Iako je Kanjeova odeća možda aludirala na njegovu bivšu suprugu, njegov govor tela je pokazao da ga niko ne zanima osim sadašnje supruge.

- Takođe je taktilniji. Dok je Bjanka izašla sama sa prvom modom vazdušnih jastuka, ovog puta izgleda da ima romantičnijih signala veze između njih, a Kanje je u jednom trenutku stavio ruku na bok svoje žene u znak se*sualnog odobravanja i privlačnosti - rekla je.

Bjankin izgled je navukao poređenja sa prethodnim ansamblom, u kojem je otišla u toplesu dok je držala ljubičasti jastuk na grudima usred kontroverznog putovanja para u Evropu 2023. godine, što je izazvalo optužbe za nepristojno izlaganje.

Bjanka Censzori, Bjanka Ćensori
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka se štitila jastukom

Džudi je ponudila da bi Kejnova žena mogla da koristi jastuk za osećaj 'udobnosti' i sigurnosti.

- Bjankin govor tela nagoveštava malo ranjivije stanje i ona izgleda srećna što se drži blizu svog muža, grleći jastuk više kao utešno ćebe ili tampon za ostatak sveta - objasnila je ona.

Skandal im nije stran, par je stalno podigao obrve zbog svog izbora odeće, a Bjankina jedva vidljiva pojava izaziva bes lokalnog stanovništva.

U to vreme, njenu prozirnu i mrežastu odeću, zbog koje su joj grudi bile jasno vidljive, korisnici društvenih mreža opisali su kao „nepoštovanje“ u zemlji poznatoj po svom konzervativnom katoličkom nasleđu.

Ipak, javnost je zgrnuta ponašanjem repera te isitču da je Kanje neprestano ponižava, prijatelji su zabrinuti za nju i smatraju da joj je "isprao mozak".

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Kurir/I.M/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.