ŠUŠKA SE DA JELENA PLANIRA VENČANJE U OVOJ ZEMLJI: Nosiće DVE VENČANICE, a goste će zabavljati VELIKE ZVEZDE
Jelena Gavrilović, Foto: Zorana Mandic/ATAImages

detalji

ŠUŠKA SE DA JELENA PLANIRA VENČANJE U OVOJ ZEMLJI: Nosiće DVE VENČANICE, a goste će zabavljati VELIKE ZVEZDE

Glumica od samog početka karijere svoj ljubavni život skriva daleko od očiju javnosti

Objavljeno:

Kako mediji saznaju popularna srpska glumica Jelena Gavrilović venčaće se u septembru sa svojim dugogodišnjim izabranikom Dariom koji se uspešno bavi biznisom u Srbiji i regionu.

Premda od samog početka karijere svoj ljubavni život skriva daleko od očiju javnosti, kao bomba je pre nekoliko meseci u javnosti odjeknula vest da je na Jeleninoj ruci zasijao skupoceni dijamantski prsten vredan nekoliko hiljada evra, čime je glumica potvrdila da je zaprošena.

Kako mediji pišu par već neko vreme u tajnosti priprema svadbenu ceremoniju kako bi izbgeli veliku pompu javnosti. Svadba je zakazana sa sredinu septembra u Grckoj u jednoj luksuznoj vili na obali mora.

- Neće to biti ogromna svadba, vrlo intimna nekih 30 odabranih zvanica, kumovi, porodica i najbliži prijatelji. Za Jelenu se šiju dve venčanice, jedna je domaćeg dizajnera, a druga poznatog stranog kreatora - navodi izvor za medije i dodaje:

- Što se tiče muzike goste će zabavljati dve velike zvezde i to jedna domaća i jedna strana. Oni su već uveliko u pregovorima oko toga - završava nas sagovornik.

Svim gostima će biti plaćeni putni troškovi, a vila će biti dekorisana kao iz bajke. Crkveno venčanje biće obavljeno u Srbiji po svim pravoslavnim običajima u jednom manastiru van Beograda.

Inače, Jelena i Dario važe za jedan od najlepših parova na domaćoj javnoj sceni, retko kada se pojavljuju i eksponiraju zajedno na gradskim dešavanjima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Pink/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.