OGLASILA SE SANJA STANKOVIĆ NAKON GUBITKA BITNE OSOBE: Jedva skupila snage da napiše OVO, otišao je jedan deo NJE..
Sanja Stanković, Foto: Printskrin: Instagram/mrs.happy

tuga

OGLASILA SE SANJA STANKOVIĆ NAKON GUBITKA BITNE OSOBE: Jedva skupila snage da napiše OVO, otišao je jedan deo NJE..

Bila je izuzetno vezana za njega.

Objavljeno:

Bivša zadrugarka i sadašnja voditeljka na Red televiziji, Sanja Stanković, juče je objavila preko svog Instagrama da je imala smrtni slučaj u porodici, koji je jako potresao.

Ona je samo nekoliko sati pre nego što je javila da joj je očuh preminuo, objavila tužnu sliku kako se na samrtničkom odru oprašta od bliske osobe, a onda se nažalost desilo i ono najgore.

Sanja je bila veoma vezana za supruga svoje majke i on joj je pružao podršku u mnogim ključnim trenucima u životu. U emotivnoj poruci koju mu je posvetila kada je preminuo, Sanja je otkrila da je na svog očuha gledala kao da joj je bio biološki otac.

Preminuo očuh Sanje Stanković
Preminuo očuh Sanje Stankovićfoto: Printskrin: Instagram/mrs.happy

- Sunce moje! Ode ti meni! Nikad te nisam gledala kao očuha već kao oca. Nije bitno ko te napravi već ko te voli i ponaša se prema tebi kao pravi tata - napisala je bivša zadrugarka na Instagramu i dodala:

- Slomila sam se na sitne delove, a jedan deo će uvek faliti. Počivaj u miru, Kuki moj - napisala je u emotivnoj objavi Sanja.

Objava Sanje Stanković
Objava Sanje Stankovićfoto: Printskrin: Instagram/mrs.happy

Očigledno su Sanji tokom celog dana pristizale brojne poruke saučešća i podrške, pa se danas obratila svima koji su joj se našli u najtežem trenutku.

- Dragi moji, hvala vam puno na svim dobijenim porukama u proteklih 24 sata. Volela bih svima da vam odgovorim, ali dobila sam ne možete zamisliti koliko poruka i zahvalna sam vam na tome. Samo ja nemam snage da vam svima odgovorim. Ne zamerite mi - poručila je Sanja Stanković.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.