NJIHOV RAZVOD JE TADA SE IZNENADIO: Evo ko je bio MUŽ glumice koja je OPČINILA Srbiju, da li ste ovo ZNALI?
Glumica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

evo o kome je reč

NJIHOV RAZVOD JE TADA SE IZNENADIO: Evo ko je bio MUŽ glumice koja je OPČINILA Srbiju, da li ste ovo ZNALI?

Jednu od najpoželjnijih glumica devedesetih zaveo je naš scenarista, ali je par ipak odlučio da se razvede posle dve decenije zajedničkog života

Objavljeno: 19:04h

Glumica Bojana Maljević je kao veoma mlada uplovila u glumačke vode, kroz koje je hrabrim koracima godinama koračala. Izgradila je zavidnu glumačku karijeru, a ujedno je bila i veoma posvećena majka i supruga.

Iako bi se o njenim ulogama moglo mnogo toga napisati, čini se da je njen život ništa manje zanimljiv od onog profesionalnog, naročito zato što su se ona i njen suprug pre nekoliko godina našli u centru pažnje javnosti zbog razvoda, koji nije lagano prošao.

Oni koji su pratili Bojanu i njen život znaju da je pre više od dvadeset godina njeno srce osvojio naš poznati scenarista Slobodan Skrelić. Oni su u bračnoj zajednici koja je bila u početku veoma skladna i lepa proveli pune dve decenije i dobili su dvojicu sinova, Luku i Nikolu.

Jedna je od najboljih naših glumica
Jedna je od najboljih naših glumicafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Slobodan Skrelić je naš poznati scenarista, kojeg su mnogi zapazili nakon što je njegov film "Do koske" postigao ogroman uspeh. Njegov film Zmajovini pangalozi je prvi 3D film koji je snimljen kod nas.

Iza sebe ima dugu i uspešnu karijeru
Iza sebe ima dugu i uspešnu karijerufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako su oboje gradili karijere bili su poprilično posvećeni roditelji i njihova deca su rasla u lepom porodičnom domu. Ipak, glumica je pre nekoliko godina odlučila da stavi tačku na taj brak.

Igrala je u mnogim domaćim filmovima i serijama
Igrala je u mnogim domaćim filmovima i serijamafoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Slobodan i Bojana su tada prošli kroz težak period, mediji su pisali da su u veoma lošim odnosima, ali je Bojana imala i neke od izjava koje su upućivale da joj razvod zapravo uopšte nije lako pao i da je muža teško prebolela.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/Ilić Milice/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.