NAKON VESTI DA ĆE DARKO LAZIĆ DOBITI TREĆE DETE OGLASILA SE ANA SEVIĆ: Evo šta KAŽE da će biti detetu
Foto: Petar Aleksić

mnoge zanima

NAKON VESTI DA ĆE DARKO LAZIĆ DOBITI TREĆE DETE OGLASILA SE ANA SEVIĆ: Evo šta KAŽE da će biti detetu

Vest o prinovi mnoge je obradovala

Objavljeno: 18:25h

Pevač Darko Lazić čeka treće dete, prvo sa suprugom Katarinom, što su proslavili juče, 27. maja, u kući u Brestaču.

Ali su i organizovali i popularnu zabavu "povodom otkrivanja pola bebe", što je bilo iznenađenje za sve goste, ali i same roditelje.

Međutim, Kaća je sada objavila video koji je usnimljen pre iste, te su porodica i kumovi iznosili svoje mišljenje ili želje kog će pola biti beba.

Ono što je mnoge oduševilo je pojavljivanje Darkove bivše žene - Ane Sević i njenog supruga Danijela Nedeljkovića na klipu.

- Danijel zna šta si, ja ne znam još uvek. Mi smo ti neki nazovi teča i tetka, objasnićemo ti kada porasteš - rekla je Ana u snimku.

"Respect za Anu i njenog supruga, ovako svako posle razvoda da ostane u dobrom odnosu, jer ipak imaju nešto najvažniji u životu što je deo njih - dete", "Ništa vrednije i lepše nema od zdrave porodice, prijatelja koji zrače sa iskrenom ljubavlju i radošću", Koliko je divan video", "Ana gospođetina", samo su neki od komentara.

Podsetimo, iako su hteli da budu tajanstveni kada je pol bebe u pitanju, dim roze boje, koji se vidi u pozadini jedne Katarinine fotografije ih je odao da čekaju devojčicu.

Pevač Darko Lazić čerka treće dete, prvo sa suprugom Katarinom
Pevač Darko Lazić čerka treće dete, prvo sa suprugom Katarinomfoto: Printscreen/Instagram/darkolazicofficial

Kaća je ubrzo skinula fotografiju sa društvene mreže.

Inače, Katarina je krila da je u drugom stanju, a sada je prvi put pokazala stomačić. podelivši fotografiju na Instagramu sa zabave povodom otkrivanje pola deteta.

Oni su ovim predivnim povodom napravili niz fotografija, ali je ova izazvala najveću pažnju, jer se nazire stomak, dok je Darko rukom držao isti.

Bonus video:

00:15

Darko Lazić slavi, dobiće treće dete

(Espreso/Telegraf/A.Š/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.