Ko je Crnogorac o kom danima bruje? Ulazi u Elitu 8, a svi ga pamte po skandalu sa Djokovićem
Jovan Radulović Jodžir, Foto: Printscreen Instagram/jodžiir

rijaliti

Ko je Crnogorac o kom danima bruje? Ulazi u Elitu 8, a svi ga pamte po skandalu sa Djokovićem

Ovaj poznati influenser svakodnevno snima klipove na kojima publici priča viceve, imitira situacije inspirisane međuljudskim odnosima, ali i uobičajena dešavanja koja se odvijaju u krugu njegove porodice

Objavljeno: 22:05h

Influenser Jovan Radulović Jodžir je već dobro poznat javnosti, jer njegov rad pevazilazi granice Crne Gore pa čak i Balkana.

Kako se nezvanično piše, on će se tokom sledeće večeri useliti u Elitu što je produkcija čuvala kao kec iz rukava.

U poslednjih nekoliko meseci se takođe pisalo o njemu, budući da je u jednoj emisiji izneo tvrdnju da je njegov otac bio u vezi sa pokojnom Ksenijom Pajčin.

Crnogorski komičar je u jednoj emisiji ispričao da je njegov otac Rajko bio u vezi sa Ksenijom Pajčin, a to je naljutilo mlađu sestru pokojne pevačicice. Kanije je Jodžir u prilog dao i fotografiju Ksenije i njegovog oca.

Jovan Radulović, Jodžir
foto: Printscreen Instagram/jodžiir

Ko je zapravo Jodžir?

Ovaj poznati influenser svakodnevno snima klipove na kojima publici priča viceve, imitira situacije inspirisane međuljudskim odnosima, ali i uobičajena dešavanja koja se odvijaju u krugu njegove porodice.

Snima klipove sa svojom suprugom Irenom, ali i sa svojom decom. Oženjen je Irenom Radulović, novinarkom i voditeljkom, i sa njom ima sina Relju i ćerku Irinu.

Malo ko zna da Jodžir nije u Crnoj Gori poznat samo kao influenser. Jovan je sa 20 godina postao reprezentativac karate tima Jugoslavije, potom Srbije i Crne Gore i na kraju Crne Gore.

On je poznat i po viralnom snimku na kome grli najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, a u kome se Novak smeje na vic koji mu je Jodžir ispričao.

Njih dvojica susreli su se na Žabljaku, a Radulović mu je ispričao vic o Federeru i Nadalu:

Jovan Radulović
foto: Prinstscreen/Instagram/jodziir

– Nole, slušaj ovo… Igraju ovaj Nadal i Federer, i sad prebacuju, igraju dobro…

– Ko je to? – upitao je Đoković.

– Ko je to… Onaj mali, iz Švajcarske… Dobija ga Federer, i okreće se Nadal i kaže: Brate, znaš li ti da sam ja Đoković za tebe – završio je influenser nakon čega su se dugo smejali.

Takođe, on je jednom otkrio i spostvenu zaradu.

"Mogu da zaradim između 15 i 18, najviše što sam uzeo je 18 hiljada evra. To sam uzeo jedan mesec, ali tu 10, 12, 15... Ispod 10 ne idem, jer imam nekih 7,8 fiksnih i to je 10. I pritom, izvini, nisam najskuplji u Crnoj Gori, nego ih ima jedno pet skupljih od mene, a ne mogu da mi prismrde", rekao je za medije.

Bonus video:

35:44

CENTRALNI DNEVNIK 06.09.2024

(Espreso/Kurir/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.