Ko se seća Kiki Star? Patosirala je Srbe svojim izgledom, a sada se preplovila: Postala ozbiljna riba, neverovatno
Foto: Happy tv printscreen

SVAKA ČAST

Ko se seća Kiki Star? Patosirala je Srbe svojim izgledom, a sada se preplovila: Postala ozbiljna riba, neverovatno

Ona je neverovatno smršala, te verujemo da je na prvu niko nije ni prepoznao

Objavljeno:

Transrodna bivša učesnica rijalitija "Parovi", Kiki Nikolić, poznata i kao Kiki Star, napustila je Srbiju i preselila se u Nemačku, pa je dugo nismo videli da se pojavljuje u domaćim medijima.

Kako se pojavila u "Parovima", transrodna Kiki je izazvala veliku pažnju javnosti i uvek je bila meta komentara zbog svog kontroverznog ponašanja i neobičnog izgleda.

Na njenom Tik Tok profilu su se pojavili novi snimci gde možemo da vidimo da Kiki više nije ista osoba. Ona je neverovatno smršala, te verujemo da je na prvu niko nije ni prepoznao.

1 / 11 Foto: Printscreen

Kiki je nosila crne helanke, pripijene uz telo i crnu majicu na bretele, sa dubokim dekolteom, dok je preko obukla košulju.

Ova kombinacija je istakla njenu novu figuru, a nema ko nije primetio koliko je smršala! Na jednoj objavi Kiki je napisala da je nekada imala 202 kilograma, a sada vidimo da se bukvalno prepolovila.

Inače, Kiki Nikolić se podvrgla operaciji smanjenja želuca u Turskoj, tačnije u Izmiru, 2023. godine.

Pogledajte kako sada izgleda:

1 / 5 Foto: Tik tok printscreen/Kikistar

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

05:03

NE SMEMO DA USPORIMO RAZVOJ SRBIJE, POTREBNO JE MIŠLJENJE STRUKE Stručnjaci diskutuju: Ovako je došlo do straha u građanima!

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.