SA KIM JE ZAPRAVO DALILA U VEZI? O zgodnom i misterioznom Marku svi bruje, a malo ko zna čime se on bavi u Americi
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ovo niste znali

SA KIM JE ZAPRAVO DALILA U VEZI? O zgodnom i misterioznom Marku svi bruje, a malo ko zna čime se on bavi u Americi

Sa Dalilom se upoznao preko društvene mreže

Objavljeno:

Bivša učesnica rijalitija Zadruga, ali i bivša voditeljka na Red televiziji Dalila Dragojević je pronašla novog dečka, a mediji izveštavaju da se radi o Marku K, bivšem reprezentativcu u ragbiju poreklom iz Crne Gore.

Mediji prenose da Marko trenutno živi i radi u Americi, gde se bavi poslovima perača sudova i povremeno nosi nameštaj da bi zarađivao. Sa Dalilom se upoznao preko društvene mreže Tik-tok, gde su se zbližili igrajući popularne igre.

"Marko živi već neko vreme u Njujorku i teško zarađuje svoj dinar. On je tamo našao i posao, nosi nameštaj i to mu je glavni izvor prihoda, pored zarade na Tik-toku", rekao je izvor za medije, koji je tada naveo da Dalila svojim novcem plaća dolazak kod njega.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/dalila_dragojevic_official

"Dalila sve sama plaća. Sada je otišla kod njega od svojih para, ne treba na nju ništa da troši. Ona je samostalna i ima dovoljno para da sve to priušti. Uživaju u ljubavi i srećni su".

Marko je prethodno radio u kuhinji jednog prestižnog hotela tokom letnje sezone pre nego što se fokusirao na svoj posao perača sudova. Njegova borba i predan rad u Njujorku su mu osnovni izvor prihoda, uz aktivnosti na Tik-toku, prenose mediji.

Dalila sve sama plaća
Dalila sve sama plaćafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Dalila se krajem prošle godne našla se na meti tužbe televizije na kojoj je radila.

Televizija Hype je otkrila u saopštenju da tuži Dalilu Dragojević zbog "neosnovanog bogaćenja, nanošenje štete izjavama u javnosti i nepoštovanja ugovora".

Bonus video:

03:35

ISTINA JE ZAKOPANA, AKO NEKO BUDE ČAČKAO, SVE ĆU REĆI Dalila otkrila zašto više nije voditeljka i da li se POMIRILA S FILIPOM

(Espreso / Mondo/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.