JAKO DUGO IH NISMO VIDELI: Ovo su roditelji Goce Tržan (50), vidi se na koga je pevačica povukla najviše
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVAKA ČAST

JAKO DUGO IH NISMO VIDELI: Ovo su roditelji Goce Tržan (50), vidi se na koga je pevačica povukla najviše

Slavljenica je stigla u maloj crnoj haljini, a za njom i roditelji

Objavljeno:

Ne slavi se 50. rođendan svake godine. To dobro zna i Goca Tržan, koja je rešila da ovaj važan dan u svom životu, prvih pola veka, obeleži kako i dolikuje.

Instagram profil pop zvezde vrvi od storija u kojima su se nizale fotografije, čestitke, lepe želje, a za trenutke za pamćenje „zadužena je" proslava, koja se odvijala na jednom beogradskom splavu.

Slavljenica je stigla u maloj crnoj haljini, koja joj toliko dobro stoji da su tih 50 svećica na torti zaista samo broj. Došla je sa suprugom Rašom Novakovićem, čiju ruku nije ispuštala dok nije ušla na splav.

Goca Tržan i Raša
Goca Tržan i Rašafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ispred su, naravno, spremno čekali predstavnici medija, koji su imali i jedinstvenu priliku da slikaju Gocine roditelje, Antona i Rozu Tržan.

Gocini roditelji
Gocini roditeljifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bili su nasmejani, spremni za ćerkino veliko veselje, a nismo mogli da ne primetimo divan buket sa roze cvećem u rukama gospodina Tržana.

Na zabavi su se okupile brojne kolege popularne pevačice. Među prvima je stigla Jelena Tomašević u ležernoj letnjoj haljini sa cvetnim printom.

Među prvima je stigla Jelena Tomašević
Među prvima je stigla Jelena Tomaševićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Dan je vreo, ni noć neće biti mnogo svežija, a na splavu – gori vatra! Jer, gde je Goca, tu je nezaboravna žurka, a verovatno će u nekom trenutku i zapevati gostima.

Nešto kasnije, kada se već mrak spustio na grad, stigla je i Zorica Brunclik sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Folk diva je, kao i uvek, sjajno raspoložena.

Zorica Brunclik
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na Gocinu zabavu došla je i spisateljica i voditeljka Vesna Dedić, u elegantnoj crnoj haljini.

Bonus video:

01:20

ISPALA SAM VELIKA GUSKA ŠTO NISAM PRIHVATILA TU PESMU! Goca Lazarević odbila Zaharovu pesmu koja je postala i ostala MEGA HIT!

(Espreso / Hello /Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.