IMA 51 GODINU, RAZVELA SE OD OPASNOG MACANA I SADA LJUBI DRUGOG: Stvari je okrenula U SVOJU KORIST
Glumica, Foto: Printscreen Instagram/sofiavergara

iskrena

IMA 51 GODINU, RAZVELA SE OD OPASNOG MACANA I SADA LJUBI DRUGOG: Stvari je okrenula U SVOJU KORIST

Glumica je otvoreno govorila o novom izabraniku

Objavljeno: 12:51h

Čuvena holivudska zvezda Sofija Vergara u 51. godini svojim izgledom mami uzdahe muško pola, a ona je prvi put otkrila kako izgleda "njen tip muškarca".

Zvezda serije "Moderna porodica" gostovala je u emisiji "The Talk" gde je otovoreno govorila o svojim navikama u ljubavi, a podelila i sočne pikanterije.

Naime, ona je ranije istetovirala inicijal "J" koji je posvetila bivšem mužu Džou Manganijelu (Joe Manganiello). Tačku na svoj brak stavili su pršle godine, da bi parnicu okončali u februaru.

Nakon razvoda od mlađeg preferira samo jedan tip

Kako nema kajanja nakon što jednom uradimo tetovažu glumica je odlučila da joj da potpuno novo značenje.

- Ovo je bio inicijal Džoa Manganijela, ali sada ga više nema... rekla je Vergara, a publika je iskrenost nagradila ovacijama i aplauzom.

Ipak, ona je rešena da situaciju okrene u svoju korist.

@thetalkcbs @Sofia Vergara only dates guys with J names 😏😂 Sofia Vergara tomorrow at 2pmET/1pmPT! #sofiavergara #manologonzalezvergara #tattoos #recycle ♬ original sound - The Talk

- Zamislite samo tu sreću da dečko sa kojim izlazim ima isti inicijal - rekla je ona govoreći o svom novom dečku, ortopedskom hirurgu Džastinu Salimanu.

Kroz smeh je rekla da planira da jednostavno "reciklira" tetovažu i da je posveti novom izabraniku, čije će ime počinjati na slovo "J", ako je ikako moguće.

Podsećamo, zgodni doktor Džastin Saliman je njen trenutni izabranik, prenose svetski mediji, a ona i dalje nije potvrdila navode.

Takođe, Sofija je ranije potvrdila da je razlog razvoda braka bila razlika u godinama, ali i drugačiji stavovi koje su imali.

- Brak mi se raspao jer je moj muž bio mlađi; on je želeo da ima decu, a ja nisam htela da budem stara mama - rekla je glumica ranije za španski "El Pais".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/I.M/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.