Bivša prva dama u čipkastom vešu zabezeknula narod: U 57. godini izgleda bolje od mnogo mlađih, baš je vrela
Foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

bomba

Bivša prva dama u čipkastom vešu zabezeknula narod: U 57. godini izgleda bolje od mnogo mlađih, baš je vrela

Nekadašnja prva dama, manekenka i muzičarka dobila je čuvena krila u 57. godini

Objavljeno: 13:16h

Karla Bruni pojavila se sinoć na modnoj reviji Victoria's Secret u Njujorku, održanoj nakon pauze od čak šest godina.

Nekadašnja prva dama, manekenka i muzičarka​​​​​​​ dobila je čuvena krila u 57. godini i pokazala kako ona to radi u izazovnoj odeći, dok su sve oči širom sveta uprte nju.

Ovaj potez i šetnja modnom pistom desila posle gotovo četiri decenije, a verovatno je i poslednji put da ćemo italijansko-francusku lepoticu gledati u kultnom donjem vešu, kako se našalila u intervjuu za Page Six.

"U mojim godinama?! Veoma je uzbudljivo, ali i neodoljivo, zaista jeste. Jer, niko se nikad ne navikne da bude na modnoj pisti, bez obzira na to koliko imate iskustva i koliko dugo se time bavite", izjavila je Karla Bruni koja se za ovu specijalnu priliku nije puno pripremala, za razliku od ostalih manekenki poput Adrijane Lime koja je ponovo zablistala u punom sjaju i, čini se, nikad mršavija.

Vrela Karla
Vrela Karlafoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

"Sa 56 godina... Moraš imati trezveniji život. Ne pijem puno, možda jednom mesečno, a najvažniji su dobar san i puno vežbanja", poručila je slavna lepotica.

U svet manekenkstva uplovila je sa samo 19 godina, 1987, a tokom karijere sarađivala je sa prestižnim modnim kućama, ali saradnja s Victoria's Secret brendom joj je posebna, a najviše voli druženje s koleginicama pre same revije, odnosno dok traju pripreme za izlazak na pistu.

1 / 7 Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

"Zabavno je postati anđeo. Dobiću krila! Jedino mi je žao što mi suprug nije ovde, dobio bi srčani udar!", izjavila je nekada jedna od najmoćnijih žena Evrope pre revije.

Bonus video:

20:54

VEČERNJI DNEVNIK 15.10.2024

(Espreso / Super žena/ Prenela:M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.