Bivša srpska snajka (43) nikad jača: Zauzela pozu i pokazala telo u tangama, sve žene su ljubomorne na ovu lepoticu
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

svaka čast

Bivša srpska snajka (43) nikad jača: Zauzela pozu i pokazala telo u tangama, sve žene su ljubomorne na ovu lepoticu

Dodaje se da je u 43. godini pokazala da je kraljica piste

Objavljeno: 12:01h

I desio se noćas povratak Adrijane Lime u redove Victoria's Secret, modne kuće koja je organizovala tradicioonalnu godišnju reviju, nakon šest godina pauze. Toliko dugo nije bilo Brazilke u grupi manekenki ovog brenda jer se 2018. oprostila od krila i titule Anđela.

Na sceni se predstavila u dva modna izdanja. Pogledajte kako je izgledao njen nastup!

Adrijana Lima se vratila iz penzije i tako se komentariše njeno pojavljivanje na reviji u Njujorku. Dodaje se da je u 43. godini pokazala da je kraljica piste, a njen povratak najavljen je u ponedeljak što su fanovi ispratili sa oduševljenjem.

Na sceni se predstavila u dva modna izdanja
Na sceni se predstavila u dva modna izdanjafoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lima je nosila metalik krila, crne komade veša i helanke u karo desenu. Kada se okrenula, videla se neobična "tanga", a pomno se pratila svaka sekunda njenog nastupa. Tek se sada videlo koliko je zapravo smršala fatalna Brazilka koju su kritikovali zbog viška kilograma koje je dobila tokom treće trudnoće. "U inat hejterima", glasi još jedan komentar o Adrijani, o kojoj kažu da se nije uopšte promenila kao i nimalo ne stari. Slavna manekenka je ovako najavila sinoćnji nastup u Njujorku.

Lima je uspela u svojoj nameri
Lima je uspela u svojoj namerifoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Na drugoj strani su komentari da je njeno lice izgledalo zategnuto kao posleidca estetskih korekcija. Dugo se komentariše da je Lima preterala sa botoksom na šta je ona ovako reagovala.

Na sceni se pojavila i u crvenom vešu, koji je isticao njenu vitku liniju i obline. Bio je to njen trijumfalni povratak kontroverznom brendu sa kojim je sarađivala od 1998. do 2018. godine.

1 / 3 Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Frizura je bila jednostavna, nosila je konjski rep i šminku koja je sjajno istakla njene crte lica. Biće sigurno oprečnih komentara, ali Lima je uspela u svojoj nameri.

Lima se vratila čuvenoj reviji da bi dala primer svojoj deci da ne treba posustati pred negativnim komentarimka i hejterima, piše Daily mail.

Frizura je bila jednostavna
Frizura je bila jednostavnafoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na povratničkoj reviji Victoria's Secret, desio se i povratak Alesandre Ambrosio i Tajre Benks, a šetale su pistom i ikone nove generacije Tejlor Hil i Tajra Benks kao i plus sajz modeli nakon ere zabrane krupnijim ženama da učestvuju na ovom modnom šouu što se oštro kritikovalo.

Bonus video:

44:14

REDAKCIJA 16.10.2024. 1. DEO

(Espreso/Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.