Uhapšeni Pi Didi se oglasio iz pritvora! Uputio dirljiv poziv ovoj ženi
Pi Didi, Foto: LEE DANIELS ENTERTAINMENT-LIONS GATE FILMS - BULLIARD, JEANNE LOUISE - Album / Album / Profimedia

optužen

Uhapšeni Pi Didi se oglasio iz pritvora! Uputio dirljiv poziv ovoj ženi

Muzičkom mogulu je dozvoljen jedan sat nedeljno za odobrene društvene posete, ali nije poznato da li će videti ćerku na njen rođendan.

Objavljeno:

Reper Pi Didi nalazi se u ptivoru gde čeka suđenje zbog optužbi za seksualnu trgovinu, reketiranje i ring prostituciju.

Prema smernicama za posete "MDC-a", muzičkom mogulu je dozvoljen jedan sat nedeljno za odobrene društvene posete, ali nije poznato da li će videti ćerku na njen rođendan.

Nedavno je otkriveno da je Kombs bio u mogućnosti da nakratko razgovara sa članovima porodice i svojom decom putem telefona. Didijev telefonski poziv kući stigao je usred vesti da njegovi advokati ne traže da bude premešten iz Metropolitenskog pritvorskog centra.

- Veoma je zabrinut za svoju decu i njihovo dobro - rekao je izvor.

Nakon hapšenja, sudija je odbio kauciju - dom u Majamiju vredan 50 miliona dolara. Kasnije je mogul izgubio pravo na žalbu za poništavanje odluke i ostaće u pritvoru do suđenja.

1 / 9 Foto: David Dee Delgado / Getty images / Profimedia

Kombs je sada optužen za zlostavljanje još šest ljudi - uključujući njegovu prvu navodnu maloletnu žrtvu i čoveka koji je radio u glavnoj prodavnici "Maci's" u Njujorku. Advokat sa sedištem u Hjustonu, Toni Buzbe, podneo je u ponedeljak šest novih tužbi u ime dvojice muškaraca i četiri žene, što je poslednja otkako je prošlog meseca optužen za seksualnu trgovinu i federalno reketiranje.

Dve žrtve bile su deo 120 optuženih koji su se nedavno oglasili navodeći da ih je hip-hop mogul seksualno napao između 1995. i 2021. Jedan od muškaraca, koji je tada imao 16 godina, tvrdio je da ga je Kombs maltretirao na pevačicinoj zabavi 1998. godine u Hemptonsu. Rečeno je da je Kombs to učinio nakon što je mladić zatražio savet o proboju u muzički posao. Kombs je naredio dečaku da spusti pantalone i nastavio da ga maltretira. Navodi se da je zvezda svojoj navodnoj žrtvi rekla da je takvo ponašanje obred "prolaza" za muzičare, izgovorivši: "Zar ne želiš da uđeš u posao?"

Druga anonimna žrtva tvrdila je da ga je Kombs "oralno silovao" u magacinu, u maju 2008., nakon što su ga njegovi telohranitelji udarili po vratu, spustili na pod i naterali ga da oralno zadovoljava Didija, prenosi "Dailymail".

00:05

Reper Korona i Albino se pozdravljaju

(Espreso/ona/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.