Roki, čoveče, jesi li ovo stvarno ti? Srpkinje ga obožavale, a sada ga neće prepoznati: Počeo da ćelavi, a onda...
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

KO BI REKAO?

Roki, čoveče, jesi li ovo stvarno ti? Srpkinje ga obožavale, a sada ga neće prepoznati: Počeo da ćelavi, a onda...

Ne odustaje od toga da izgleda mlađe

Objavljeno:

Silvester Stalone uslikan je na odmoru sa svojom porodicom u Italiji, a paparaci su uvatili jedan novi detalj na čuvenom Rokiju Balboi.

78-godišnji filmski velikan je izgleda izvršio transplataciju kose što smo videli dok je uživao u prelepim pejzažima Nerana sa svojom suprugom Dženifer Flavin (56) i njihove tri ćerke: Sofijom, 27, Sikstin, 26, i Skarlet, 22, piše Daily Mail.

Stalone je nežno rukom obgrlio Dženifer dok su krstarili kristalno čistim vodama sa prijateljima, pre nego što su krenuli na obalu na večeru, a njegova kosa izgledala je nikad gušće.

1 / 7 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Porodica Stalone bila je odličnog raspoloženja, osmehujući se dok su se prepuštali zajedničkom obroku na otvorenom. Silvester je pokazao da u osmoj deceniji života izgleda odlično i da mu je stalo da svoj izgled održava mladalačkim pored svoje 22 godine mlađe supruge.

Silvester je u braku sa Dženifer od 1997. godine, što je prava retkost u Holivudu, iako su i oni prošli kroz brojne uspone i padove. On je svojoj supruzi objavom na Instagramu prošlog meseca čestitao rođendan. Ispod fotografije iz mladosti, dok su uživali u Crnoj Gori 1990. godine, uputio joj je dirljive reči. "Srećan rođendan mojoj ženi, Dženifer! Ja i deca mislimo da si apsolutno neverovatna. Volimo te zauvek", napisao je.

Bonus video:

01:11

U Sremskoj Mitrovici u toku je sveobuhvatna rekonstrukcija dela Opšte bolnice

(Espreso/Kurir/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.