Pevačica odustala od starateljstva nad sinom! Usledio šok obrt, sumnjičila ga za skandaloznu stvar
Šer, Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

šok obrt

Pevačica odustala od starateljstva nad sinom! Usledio šok obrt, sumnjičila ga za skandaloznu stvar

Zahtev je podnela pre 9 meseci tvrdeći da njen 48-godišnji sin ima ozbiljne probleme sa zloupotrebom droge

Objavljeno: 16:14h

Šer je povukla zahtev za starateljstvo nad sinom Elajdžom Bluom Almanom, prenose američki mediji.

Zahtev je podnela pre 9 meseci tvrdeći da njen 48-godišnji sin ima ozbiljne probleme sa zloupotrebom droge.

Međutim, najnoviji izveštaji sugerišu da su Šer i Elajdž uspeli da se dogovore van sudnice i sada se usmeravaju na obnovu porodične veze.

U izjavi koju su za strane medije dostavili advokati Elajdže, Ejvi Levi i Stiven Brumer, navedeno je:

1 / 4 Foto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Uspešno smo zastupali Elajdžu, te je Šer svojevoljno povukla zahtev. Ovaj ishod omogućava da se obe strane fokusiraju na ozdravljenje i obnovu porodičnih veza, proces koji je započeo s medijacijom, a sada se nastavlja.

Na sudskom saslušanju 13. septembra ni pevačica ni njen sin nisu bili prisutni. Šerina advokatica, Gabrijela Vajdal, potvrdila je da su "privatno rešili sva pitanja," što je dovelo do odluke da Šer povuče zahtev. Međutim, Vajdal je naglasila da će Šer, ukoliko bude potrebno, imati mogućnost da ponovo podnese zahtev za starateljstvo.

Podsećamo, Šer je u decembru prošle godine angažovala advokate, ističući da je starateljstvo nad sinom "hitno potrebno" zbog straha da on "neće doživeti sledeću godinu." Takođe je tvrdila da njegova supruga, Meriandžela King, nije prikladna za staratelja zbog "zatvorenog kruga zavisnosti od droge i krize mentalnog zdravlja." Prema njenim navodima, Elajdža je brzo trošio sav novac na drogu, što je dovelo do finansijskih problema.

Sud je u januaru odbio njen zahtev zbog nepotpune dokumentacije, a kasnije je i definitivno odbacio, pošto je Elajdža uspeo da dokaže da može da upravlja svojim životom i da ne koristi opojne supstance.

U maju su se Šer i Elajdža prvi put sastali bez prisustva advokata da bi razgovarali o mogućem rešenju, a sudeći po povlačenju zahteva, čini se da su njihovi razgovori bili uspešni i da je postignut napredak u obnavljanju njihove veze.

01:32

Danica Crnogorčević oduševila prisutne u Sremskoj Mitrovici

(Espreso/24sedam/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.