Smrt majke i sestre je teško podnela: Njene tragedije pogađaju sve, a on je bio uz nju kada je bilo najteže
Pevačica, Foto: CIAOPIX/LA FATA/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

potresno

Smrt majke i sestre je teško podnela: Njene tragedije pogađaju sve, a on je bio uz nju kada je bilo najteže

Pevačica je istakla koliko je za nju značilo što je uspela da provede poslednju nedelju sa majkom

Objavljeno:

Pevačica Maraja Keri prošla je kroz duboku ličnu tragediju, kada su preminule njena majka Patriša i sestra Alison, a podršku u ovim teškim trenucima daje joj bivši muž. Keri je u emotivnom intervjuu za magazin "People" podelila bolnu vest:

- Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, kroz tragični splet događaja, i moja sestra je izgubila život istog dana.

Pevačica je istakla koliko je za nju značilo što je uspela da provede poslednju nedelju sa majkom pre nego što je preminula.

- Osećam se blagoslovenom što sam imala priliku da budem s njom u njenim poslednjim trenucima. Cenim ljubav i podršku koju mi šaljete i zahvaljujem na poštovanju moje privatnosti tokom oviih teških vremena za mene, rekla je Maraja.

Za sada nisu poznati nikakvi drugi detalji, uključujući uzroke smrti njene majke i sestre. Međutim, Alison je bila HIV pozitivna i godinama se borila sa zavisnošću od narkotika. Živela težak život kao narkoman koji se oporavlja sa dijagnozom HIV-a. Radila je kao prostitutka u Njujorku da bi sastavila kraj s krajem, a patila je od teških epizoda mentalnog zdravlja, što je njenu slavnu sestru sve više udaljavalo.

Maraja Keri
foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Marijin odnos sa majkom - od koje je nasledila njen vokalni talenat - bio je komplikovan tokom njenog života.

Patriša Keri bila je operska pevačica i vokalni trener, koja je imala značajnu ulogu u Marajinom životu i karijeri. Marajina veza sa majkom, iako duboka, bila je često komplikovana. Keri je u svojim memoarima "Smisao" (The Meaning Of Mariah Carey) iz 2020. godine opisala njihovu vezu kao "bodljikavu žicu ponosa, bola, srama, zahvalnosti, ljubomore, divljenja i razočaranja".

Maraja je posvetila svoje memoare Patriciji. „I Pat, mojoj majci, koja je kroz život, verujem, zaista sve učinila najbolje što je mogla“, napisala je. "Voleću te najbolje što mogu, uvek."

Marajin odnos sa sestrom Alison bio je još komplikovaniji. Alison je čak tužila Maraju zbog tvrdnji o zlostavljanju iz njenih memoara. Keri je ranije priznala u istim memoarima da je "bilo emocionalno i fizički sigurnije da nema nikakav kontakt sa njom."

Usred ovih tužnih vremena za pevačku senzaciju, Marijin bivši suprug Nik Kenon pružio joj je podršku. „Nudio se da pomogne na bilo koji način i zvao svaki dan da je proveri. Zauvek će mu biti zahvalna na tome jer je uz nju", naveo je izvor.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/People/prenela.B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.