Fatalna plavuša pomutila um nikad dubljim dekolteom: Ceo narod gledao je u njene grudi, imalo je šta da se vidi
Pevačica, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

elegantna

Fatalna plavuša pomutila um nikad dubljim dekolteom: Ceo narod gledao je u njene grudi, imalo je šta da se vidi

Odabrala je top, vintidž haljinu dugu do poda, čiji je gornji deo optočen srebrnim perlama, a donji izgleda poput repa sirene

Objavljeno:

Jedna od popularnijih pevačica današnjice, Sabrina Karpenter, sinoć je osvojila svoju prvu "MTV Video Music" nagradu za hit "Espresso" koji je preko noći pokupio sve simpatije njenih fanova, tokom večeri imala je još sedam nominacija.

Mlada pevačica nije samo osvojila nagradu već i srca publike koja nije mogla da skine pogled sa nje i njene veličanstvene haljine. Za ovu priliku odabrala je top, vintidž haljinu dugu do poda, čiji je gornji deo optočen srebrnim perlama, a donji izgleda poput repa sirene.

Sa njom je ukombinovala ogrlicu koja po sredini ima kratki lančić sa cirkonima, a svoju plavu kosu blago je uloknala i pustila da pada preko njenih golih leđa. Naime, celokupan stajling bio je inspirisan Madonom, koja je sličnu kombinaciju nosila na svom nastupu na dodeli Oskara.

Sabrina Karpenter
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za veličanstveni Sabrinin izgled bio je zadužen njen stilista Džared Elner, a haljinu je, 1991. godine, dizajnirao američki modni kreator Bob Maki.

"Toaleta je prvobitno dizajnirana za Madonin nastup na dodeli Oskara. Inspirisana je Merilin Monro u filmu "Gentlemen Prefer Blondes" i nakon što ju je nosila dospela je na sve naslovne strane," izjavila je Aleksis Novak, vlasnica brenda "Tab Vintage", u kom je Sabrina i nabavila svoju haljinu.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/J.M./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.