Nevaljalo! Ne prestaje da joj "mesi i štipa" bujnu zadnjicu, slike sa jahte patosiraju: Čoveče, hoćeš li se smirit?
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

hit FOTKA

Nevaljalo! Ne prestaje da joj "mesi i štipa" bujnu zadnjicu, slike sa jahte patosiraju: Čoveče, hoćeš li se smirit?

Nove paparaco fotografije sa jahte podižu temperaturu do maksimuma

Objavljeno:

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo (39) i njegova partnerka Georgina Rodrigez (30) uživaju na odmoru na Azurnoj obali u Francuskoj, a nove paparaco fotografije sa jahte podižu temperaturu do maksimuma.

Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo i manekenka Georgina Rodrigez letnje dane provode na jahti sunčajući svoja neverovatno zategnuta tela.

Argentinska lepotica je paradirala u crvenom bikiniju, čiji donji deo je imao atraktivne tanga gaćice, dok su Ronaldovi isklesani trbušnjaci sevali na sve strane u crnom kupaćem.

Legendarni sportista se ponašao poput tinejdžera pored svoje izabranice, a paparaco je zabeležio trenutak poljupca zaljubljenog para.

Ali, tu se nije zaustavio.

Oštro oko fotoreportera "uhvatilo" je momenat kada je "nevaljali" Ronaldo pipkao svoju izabranicu po bujnoj pozadini. A ona se sve vreme smeškala, očigledno uživajući.

1 / 4 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovaj " bezobrazni" potez Ronalda usledio je drugi put za tri dana. Pre toga, takođe na jaht uslikan je kako hvata svoju izabranicu za zadnjicu, a to možete videti ovde.

A šta je dan na moru bez izvođenja letnjih vratolomija? Ronaldo je uslikan i dok skače sa jahte pokazujući zavidne veštine skakanja.

Da podsetimo, nedavno se medijima proširila vest da se par navodno tajno venčao. Nakon što je bivši fudbaler Mančester junajteda izjavio da će predstaviti svoju "ženu" dok je govorio na svom novom Jutjub kanalu, kasnije je otkrio da je reč o Georgini dok su se pripremali da odigraju igru "Gospodin i Gospođa".

Georgina Rodrigez
Georgina Rodrigezfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njih dvoje su u vezi od 2016. godine, a imaju dvoje zajedničke dece, dok Ronaldo ima još troje dece.

Bonus video:

49:27

USIJANJE 05.09.2024

(Espreso/Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.