Objavili da se razvode, a sada viđeni na istom mestu: Napetost ne prestaje, nagađa se šta je sada u pitanju
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

mnoge interesuje

Objavili da se razvode, a sada viđeni na istom mestu: Napetost ne prestaje, nagađa se šta je sada u pitanju

Ovo je prvi put da je par viđen na istom mestu otkako je prošlog meseca objavljen njihov razvod

Objavljeno:

Dženifer Lopez je imala napet ponovni susret sa Benom Aflekom ubrzo nakon objave njihovog razvoda. Pevačica je u sredu primećena u poslovnoj zgradi koju dele u Los Anđelesu, dok je glumac otišao samo pola sata kasnije. Džej Lo je viđena u kancelariji sa svojom mamom, Gvadalupe Rodrigez, nakon što su otišle na ručak u hotel Beverli Hils.

Dženifer je izgledala sjajno dok je nosila tamnozeleni top i suknju koje je uparila sa jarko ružičastom dizajnerskom torbom, zelenim štiklama i velikim naočarima za sunce.

Otišla je na punu glam šminku i oblikovala kosu u labave talase. U međuvremenu, Ben je viđen kako izlazi iz poslovne zgrade dok je nosio svetlo roze košulju sa sivim blejzerom. Ovo je prvi put da je par viđen na istom mestu otkako je prošlog meseca objavljen njihov razvod.

Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer je podelila snimak na svojoj Instagram stranici dok je nosila istu odeću, dok je promovisala svoj brend Delola Cocktail. Na snimku je prikazana kako sebi sipa čašu Delola Light Margarite. Na kraju snimka, Lopez je viđena kako pije gutljaj i osmehuje se. Nastavila je da je objavu opisala emodžijima dinje, lica koje namiguje i zelenog srca.

Ben Aflek
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben i Džen su raskinuli brak ranije ove godine, zvanično su se rastali 26. aprila nakon "nepomirljivih razlika". Čini se da se stvari brzo kreću jer je Ben već izašao iz njihove porodične kuće vredne 51 milion funti na Beverli Hilsu. Rečeno je da par napušta kuću iza sebe nakon što su napolju primećeni kamioni za selidbu. Smatra se da još nisu imali kupca nakon što su navodno angažovali agenta Agencije za nekretnine Santjaga Aranu

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/M.J./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.