Golom zadnjicom mu parala oči, pa je stisnuo i uhvatio celom šakom: Perverzan trenutak srušio mreže, ostao i trag?
Ronaldo uhvatio Georginu za zadnjicu, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

perverzija

Golom zadnjicom mu parala oči, pa je stisnuo i uhvatio celom šakom: Perverzan trenutak srušio mreže, ostao i trag?

Ronaldu se izdanje njegove verenice i te kako dopalo, pa je odlučio i da je "bezobrazno" uhvati i stisne za zadnjicu dok je ona izlazila iz vode.

Objavljeno:

Poznati par Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez uživaju na luksuznoj jahti u Sen Tropeu.

Njegova lepša polovina paradirala je u jednostavnom belom bikiniju, a za donji deo je izabrala atraktivne tanga gaćice koje su istakle njenu oblu, bujnu pozadinu.

Ronaldu se izdanje njegove verenice i te kako dopalo, pa je odlučio i da je "bezobrazno" uhvati i stisne za zadnjicu dok je ona izlazila iz vode.

1 / 4 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lepa 30-godišnjakinja je, inače, uvek glamurozna, pa je i za boravak na jahti, dok je u bikiniju, izabrala luksuzne detalje u vidu zlatne narukvice i ogrlice i velikih tamnih naočara.

Iako je par krenuo na odmor sa svoje petoro dece, mališani nisu viđeni na jahti, pa je moguće da su se posvetili u svom odnosu i iskoristili dan za romantiku, a da su mališane poslali negde sa dadiljama. Strani mediji spekulišu i da je moguće da je reč o medenom mesecu, pošto su sve glasniji tračevi o tome da su i zvanično postali supružnici.

Podsetimo, fudbaler i influneserka se zabavljaju od 2016, a zajedno imaju troje biološke dece. Međutim, Georgina aktivno brine i o troje Ronaldove dece koje je dobio sa nepoznatim ženama, odnosno surogat majkama, pre nego što je nju upoznao.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/georginagio

Prošlog meseca na jednom Jutjub snimku Ronaldo je Georginu nazvao svojom "ženom", a na istom snimku se činilo i kao da oboje nose burme. Ipak, ni jedno ni drugo nisu potvrdili ovakve glasine niti su izašli u javnost sa detaljima sa ceremonije venčanja, ako je istog uopšte bilo.

Podsetimo, oni su se upoznali 2016. u Gucci prodavnici u Madridu gde je Rodrigezova tada radila kao prodavačica. Nedavno je za italijansko izdanje magazina "Elle" ispričala kako je to izgledalo.

"Prvi put sam Ronalda videla u Gucci butiku gde sam radila kao pomoćnik u prodaji. Nekoliko dana kasnije ponovo smo se sreli na događaju jednog drugog modnog brenda. Tada smo mogli da razgovaramo u opuštenoj atmosferi, van mog radnog okruženja. Bila je to ljubav na prvi pogled, za nas oboje", rekla je lepa Argentinka.

00:21

Kristijano Ronaldo pokazao mišiće

(Espreso/blic žena/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.