Ovo je teniserka sa čijim dečkom je spavala Marija Šarapova pa je optužila za aferu sa oženjenim: Zadala jak udarac
Marija Šarapova, Foto: CAPR / Backgrid UK / Profimedia

skandal

Ovo je teniserka sa čijim dečkom je spavala Marija Šarapova pa je optužila za aferu sa oženjenim: Zadala jak udarac

Tada je otpočeo tihi rat između njih

Objavljeno:

Serena Vilijams i Grigor Dimitrov uživali su u svojoj kratkoj romansu, sve dok tu čorbu nije "zabiberila" i Marija Šarapova, uzela ga pod svoje i preotela od Serene.

Tada je otpočeo tihi rat između njih.

Prva se oglasila mlađa sestra Vilijams na Vimbldonu naredne godine okarakterisavši sibirsku lepoticu kao "dosadnu devojku koju niko ne zove na kul žurke", a potom joj 'dozvolila' da bude sa muškarcem koji "ima crno srce".

Lepa Ruskinja nije ostala dužna koleginici, pa je na istom turniru dočekala prvu sledeću svoju konferenciju za štampu, pa je poručila Vilijamsovoj da "brine o svojoj vezi sa oženjenim čovekom koji ima porodicu", aludirajući na Sereninog trenera Patrika Muratoglua.

Serena i Šarapova zakopale ratne sekire

Serena Vilijams
foto: Profimedia

Ipak, čini se da su godine ugušile bes, 'izbrisale' loše uspomene i smekšale obe teniserke, s obzirom na to da su nakom penzionisanja Serena i Marija Šarapova viđene u istom društvu i to čak dva puta - na Met gali 2022. i 2024. godine.

Pa, kada je 'prešla koleginici', nije ni čudo što je prevaru oprostila i bugarskom teniseru, sa kojim očigledno želi da održava prijateljske odnose čim ga je tako zdušno podržavala tokom meča sa Rubljovim.

Dimitrov otkrio šta mu je Serena rekla pre meča

Grigor Dimitrov
foto: Printscreen/Youtube/ATPWorldTour

Bugarin nije krio oduševljenje, pa je u intervjuu na kraju meča istakao da mu je čast da igra ispred Serene, a otkrio je da mu je dala i nekoliko značajnih saveta pred meč.

Naravno, to je sve bilo više nego dovoljno da medijske stupce i društvene mreže ispune video snimci, ali i priče o njihovim 'podgrejanim' osećanjima, a mnogi su se mudro poigrali i rečima, pa pisali da je Serena "ostavila muža i dete i došla da bodri bivšeg dečka". Zapravo, samo ih je ostavila kod kuće - ne zauvek.

Dimitrov, inače poznat kao veliki zavodnik, često menja devojke, a najnovija informacija jeste da je zaveo bivšu teniserku Aliz Lim, inače doskorašnja devojka nekadašnjeg košarkaša Tonija Parkera.

00:06

SERENA TRENIRA SA ĆERKICOM, A VENUS SE TOPI OD MILINE: Volim vas obe previše, ako bude još malo slađe NEĆU PREŽIVETI!

(Espreso/blic žena/prenala PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.