Kažu da se baš naduvao i preparirao: Novo lice zgodnog dase bacilo žene u trans, da li mu je smanjilo muškost?
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

DOMAĆINSKI

Kažu da se baš naduvao i preparirao: Novo lice zgodnog dase bacilo žene u trans, da li mu je smanjilo muškost?

Imao je korekcije kao i njegov kolega

Objavljeno:

Peto veče Venecija film festivala donelo nam je svečanu premijeru akcione komedije "Wolfs" u kojoj se posle 16 godina ponovo zajedno pojavljuju Džordž Kluni i Bred Pit!

Od ovog ostvarenja se mnogo očekuje, a ne samo da dve ikone Holivuda glume u njemu, već je ovo i najskuplji televizijski film ikada napravljen i u njega je uloženo više od 200 miliona evra!

Filmski festival u Veneciji je ne samo filmski, već i praznik mode, pa je uvek zanimljivo videti izdanja slavnih dama i muškaraca na crvenom tepihu. Iako gospoda nisu tako maštovita kao poznate lepotice, Bred Pit sinoć je zaista izgleda vrlo zanimljivo, a povukao je vrlo odvažan modni potez.

Bred Pit sinoć je zaista izgleda vrlo zanimljivo
Bred Pit sinoć je zaista izgleda vrlo zanimljivofoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Holivudski šarmer na premijeru je stigao u šik crnom odelu i dok je gornji deo prilično klasičan, donji je spektakl za sebe. Naime, Pit je izabrao pantalone sa širokim nogavicama, retro model koji je bio ekstremno popularan tokom 70-ih godina, a koji danas nailazi na otpor i često se smatra nemuževnim komadom.

No, Bredu ovaj detalj nimalo nije oduzeo na muškosti, a čak je i njegov izbor obuće vrlo avangardan - opredelio se za kožne cipele sa kockastim vrhom i malom potpeticom. Nema puno glumaca koji bi na ovako šmekerski način izneli izdanje koje je bez sumnje ekscentrično i daleko od klasike.

Povukao je vrlo odvažan modni potez
Povukao je vrlo odvažan modni potezfoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inače, ubrzo po Bredovom pojavljivanju na crvenom tepihu, društvenim mrežama počeli su da kruže brojni komentari na račun njegovog izgleda. I dok su ranije svi redom hvalili mladolikost slavnog 60-godišnjaka i tvrdili da njegov plastični hirurg ima magične ruke, čini se da su tragovi estetskih zahvata sada vidni i na Pitu. Naime, njegov lik je večeras nešto drugačiji i očita je izvesna popunjenost u predelu jagodica i obraza.

Bred Pit
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inače, glumac je fotografima pozirao sa svojim prijateljem i kolegom Džordžem Klunijem, sa kojim i glumi u filmu "Wolfs", a dvojac je još jednom pokazao zašto važe za najbolje šmeker Holivuda, iako su već zašli u sedmu deceniju! Stav, držanje, harizma i neverovatna energija - to je i dalje tu!

Bonus video:

00:32

Težak udes na putu od Bajine Bašte ka Ljuboviji

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.