Ljudi, kako je ovo dozvoljeno? Upoznao je kad je bila devojčica, bio drug njenog oca, a onda je odveo u krevet...
Foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

SVAKA ČAST

Ljudi, kako je ovo dozvoljeno? Upoznao je kad je bila devojčica, bio drug njenog oca, a onda je odveo u krevet...

Oduvek je znao kako da osvoji žene, a na njegov šarm poslednja je pala ova dama

Objavljeno:

Slavni holivudski glumac Ričard Gir je 31. avgusta napunio 75. godina, a sigurni smo da bi mu brojne žene poželele najlepše želje.

Godinama je, naime, važio za ‘magnet za žene‘, a sada se skrasio s 33 godine mlađom Alehandrom Silvom. Njih dvoje svoju vezu su započeli 2014., a venčali su se u 2018.

Ričard Gir ima burnu prošlost kad je reč o ljubavnom životu, ali on to ionako nikada nije skrivao. Oduvek je znao kako da osvoji žene, a na njegov šarm poslednja je pala španska aktivistkinja Alehandra.

Razlika u godinama očito im nikada nije predstavljala problem, a mnogi su komentarisali da je slavnog gumca mlađana supruga pomladila i da sija pored nje.

Ipak, Alehandra nije jedina koja je pala na glumčev šarm. Pre nešto više od tri decenije Gir je zaveo jednu od najlepših manekenki, Sindi Kraford. Njih dvoje su bili u braku od 1991. do 1995., a Sindi je jednom prilikom priznala da im je razlika od 15 godina stvarala probleme u odnosu. Kad su se upoznali, ona je imala 22, a on 39 godina.

Na kraju su se razveli zbog nepomirljivih razlika. Ona je ipak izjavila da mu zahvaljuje na prelepim zajedničkim godinama koje joj je pružio, ali je zaključila da im je razlika u godinama na kraju presudila.

U međuvremenu je Gir imao nekoliko veza, a mediji su se najviše zakačili za onu s poznatom glumicom i spisateljicom Padmom Lakšmi. Od nje je glumac bio stariji 22 godine, a veza im je trajala samo šest meseci.

Padma Lakšmi
Padma Lakšmifoto: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zatim se 2002. oženio za manekenku i glumicu Kari Lovel, koja je glumila u filmovima o Džejmsu Bondu, kao i seriji ‘Zakon i red‘. U vezi su bili 7 godina, u braku 11, a dobili su i sina Homera. Na kraju su se ipak razveli, a razlog njihova razlaza takođe su bile nepomirljive razlike.

Nakon nje je sreću pronašao sa Alehandrom, a da za njihovu ljubav ne postoje granice, najbolje govori informacija da je ona ćerka njegovog prijatelja!

Prvi put ju je upoznao još dok je bila devojčica, kad se družio s njenim ocem, koji je inače biznismen i bivši potpredsednik fudbalskog kluba Real Madrid. Ponovo su se povezali 2014. u jednom luksuznom hotelu u Italiji, koji je kupila s bivšim mužem i kojim je Alehandra upravljala.

Na inicijativu zajedničkog prijatelja su se spojili, a među njima su odmah sevnule varnice. Zanimljivo je i da su tada oboje bili u procesu razvoda, a ona je na kraju zbog ljubavi prema njemu prešla u budizam i preselila se u Njujork.

Bonus video:

00:32

Težak udes na putu od Bajine Bašte ka Ljuboviji

(Espreso / Jutarnji.hr/ Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.