Ljubi ga taja! Na fotografiji je sin poznatog košarkaša: Nosi haljine i štikle kao mama, visok kao tata, a voli...
Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

zbunjeni ste?

Ljubi ga taja! Na fotografiji je sin poznatog košarkaša: Nosi haljine i štikle kao mama, visok kao tata, a voli...

Evo šta kaže tata o sinu koji se oblači kao žena

Objavljeno:

Fotografija legendarnog košarkaša sa porodicom napravila je pometnju na mrežama. I ovog puta u centru pažnje je sin Medžika Džonsona, odnosno njegova pojava, koja je pokrenula ne tako lepe komentare. Ono što mnogi ne razumeju, Ej Džejov otac savršeno shvata, podržava svoje dete i time daje primer mnogima.

Medžik Džonson ponosno pozira sa suprugom, ćerkom i sinom. Naizgled obična porodična fotografija. Međutim, činjenica da sin Medžika Džonsona nosi haljine ne dopada se svima: "Jedan Medžik, izgleda razočarano", "Omašio si kao otac", "Tužno", "Najveća noćna mora jednog oca".

Ej Džej Džonson rođen je 1992. i dobio je ime po svom ocu i dedi. Pre 11 godina javno je saopštio da je gej, nekoliko godina ranije otkrio je to i svojoj porodici. Kasnije je učestvovao u rijaliti programima Rich Kids of Beverly Hills i EJNYC.

Čuveni sportista i njegov sin govorili su o tome kako razotkrivanje homoseksualnosti nije bilo lako. Ej Džej je 2014. za People izjavio da su njegovi roditelji, iako su "prilično već znali" da je homoseksualac, bili zabrinuti zbog reakcije javnosti. “Mama nije htela da me mnogo ispituje. Samo sam im rekao da ću raditi šta želim bez obzira šta ljudi govore".

O ocu je rekao sledeće: "Video je kako odrastam u ono što ja jesam i stvarno smo napravili pun krug jedan s drugim". Legendarni košarkaš je dodao: "On je hrabar i dovoljno jak da svet zna ko je".

Sin Medžika Džonsona ne želi da promeni pol

U epizodi EJNYC-a EJ je rekao da ga je to što je Kejtlin Džener 2016. javno priznala da je transrodna osoba nateralo da razmisli o svom rodnom identitetu. "Razmišljao sam o tome, sigurno. Da li želim da promenim pol, da li bih to uradio? Ali ne osećam se nepotpuno na taj način, ne osećam potrebu da to radim".

1 / 3 Foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U emisiji Džejde Pinket Smit "Red Table Talk" sin Medžika Džonsona pričao je da su mu prilazili brojni muškarci samo da bi upoznali njegovog oca. Poznato je da ne priznaje rodne granice u modi, pa je ponovo pričao na temu promene pola: "Ne osećam potrebu za tim. Gotovo sam 100 odsto siguran da neću to uraditi. Veoma mi je prijatno u mojoj koži. Sviđa mi se moje telo".

Medžik Džonson je 2023. čestitao rođendan sinu: "Srećan rođendan mom sinu. Volim tvoje čisto srce i kreativnost! Nastavi da živiš svoju istinu, to je ono što najviše volim kod tebe! Želim ti divan dan!".

Medžik Džonson je 2023. čestitao rođendan sinu
Medžik Džonson je 2023. čestitao rođendan sinufoto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čuveni košarkaš je 2023. primio nagradu The Elizabeth Taylor Commitment to End AIDS na Beverli Hilsu. Zahvalio se supruzi, "najlepšoj ženi na svetu", i tom prilikom javno podržao sina:

"I samo želim da vam zahvalim jer sada podržavamo našeg neverovatnog sina Ej Džeja koji je predivan homoseksualac. Ustani, EJ! Sjajan si EJ!".

Bonus video:

00:44

OPROŠTAJNI ZAGRLJAJ DŽOA I KAMALE! Susret predsednika SAD i kandidatkinje na konvenciji Demokrata

(Espreso/Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.