Devedesetih su Srbi zbog nje pisali peticiju da izađe iz zatvora: Vladala histerija u državi, i danas je mega riba
Foto: Printscreen/Instagram/lacoraima

ko se seća?

Devedesetih su Srbi zbog nje pisali peticiju da izađe iz zatvora: Vladala histerija u državi, i danas je mega riba

Mnogi su iznenađeni kako ona u šestoj deceniji izgleda mladoliko

Objavljeno: 09:51h

Planetarno popularna glumica Koraima Tores (51) proslavila se ulogom Kasandre, koja se kod nas prikazivala devedesetih godina i prikovala celu naciju za male ekrane.

Glumica na svom Instagram profilu prikazuje porodičan način života, ali neretko publiku obraduje i svojim fotografijima i selfijima iz teretane.

Naime, Koraima Tores često objavljuje slike i video snimke na kome pozira bez šminke, a mnogi su iznenađeni kako glumica u šestoj deceniji izgleda mladoliko, a evidentno je da nije podlegla uticaju i podvrgla se estetskim korekcijama.

"I dalje si prelepa", "Svaka čast na izgledu", "Divna i prirodna, svaka čast", "Uopšte se nisi promenila od uloge Kasandre", "I devojke mogu da ti zavide", samo su neki od komentara na račun njenog izgleda.

Glumica je inače veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde ima 540 hiljada pratilaca, a uvek rado odogovara na poruke i komentare obožavalaca.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/lacoraima

Glumica je inače veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde ima 540 hiljada pratilaca, a uvek rado odogovara na poruke i komentare obožavalaca, piše Stil.

Njeni isklesani trbušnjaci su u prvom planu na svakoj slici koju okači nakon treninga, pa joj čak i devojke zavide na zanosnoj figuri.

Bonus video:

00:08

Drama u Prokuplju: Vatrogasci spasili čoveka iz zapaljenog stana

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.