Da li je moguće da je njihov razvod prevara? Pojavile se nove tvrdnje, ovaj potez izazvao je mnogo sumnje
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

zanimljivo

Da li je moguće da je njihov razvod prevara? Pojavile se nove tvrdnje, ovaj potez izazvao je mnogo sumnje

Zbog svega mnogi sumnjaju da je njihov razvod samo podizanje prašine u medijima

Objavljeno:

Nakon višemesečnih spekulacija, početkom meseca je potvrđeno da su Džej Lo i i Ben Aflek pred razvodom. Prijatelji supružnika otkrili su za "Daily Mail" da par ponovo pokušava da se razvede nakon što je propao i poslednji pokušaj pomirenja.

Dženifer Lopez i Ben Aflek se do sada nisu oglašavali, niti su komentarisali navode da se razvode, ali su često skidali burme, pa su vraćali.

Pevačica je danas uhvaćena ispred jednog restorana, a papraci su odmah fotkali njenu ruku i imali su šta da vide. Iako jedno vreme nije nosila burmu, sada je opet stavila, te se mnogi pitaju da je par ipak uspeo da prevaziđe bračnu krizu.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Baš zbog svega ovoga mnogi sumnjaju da je njihov razvod samo podizanje prašine u medijima i da jer par zapravo sve vreme zajedno.

Murin Kalahan, kolumnistkinja "Daily Maila", tvrdi da je ovaj razvodi scenarijo i da je "najveća prevara ikada". Prema njenim rečima, Aflek i Lopez namerno produžavaju ovaj postupak kako bi ostvarili profit. Kalahan sugeriše da se možda priča o Lopezovoj želji za slavom odražava i Afleka.

Aflek je u jednom podkastu izjavio da želi samo da se posveti svom poslu i da ga ostave na miru. Međutim, njegovi poslednji filmovi nisu imali veliki uspeh na blagajnama, a njegovo ponašanje, uključujući vožnju motorom s namerno vidljivim prstom bez burme, čini se da pokazuje suprotno - želju za pažnjom.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S druge strane, Dženifer Lopez, koja je poznata po svojim ekscentričnostima, navodno je postavila pravilo da niko u njenoj službi ne sme da je gleda u oči, a takođe je navodno prisvojila velike napojnice koje su zaposleni dobili od Afleka. Nedavno je organizovala rođendansku zabavu na kojoj je sama sebi pevala "Srećan rođendan" i često se pojavljuje u medijima, uključujući putovanja u Italiju i Hamptone, samo da bi bila viđena.

Dok je priča o njima glavna tema u medijima, prihod od reklama i sponzorstava nastavlja da raste.

Takođe, Dženifer Garner, koja već neko vreme nema značajne uloge, sada je uključena u ovu dramu kao mirotvorac. Čak i bivše supruge, poput Garner, prihvataju ulogu u ovakvim dramama, posebno kada je u pitanju uloga koja je pozitivna i javno prepoznatljiva.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Žena/Tamara Ilić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.