Na ovo pitanje nije imala odgovor: Jedan detalj svima je privukao pažnju, o njenom braku ne prestaje da se govori
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

mnoge interesuje

Na ovo pitanje nije imala odgovor: Jedan detalj svima je privukao pažnju, o njenom braku ne prestaje da se govori

Priča o rastanku popularnog para privlači mnogo pažnje

Objavljeno:

Dženifer Lopez nije se zvanično oglašavala o svom razvodu od Bena Afleka, ali je ipak nastavila da nosi burmu koju joj je Ben kupio.

Džej Lo je uhvaćena kako odlazi sa ručka na Beverli Hilsu u petak, kada je upitana kako su ona i Ben usred njihove javne razdvojenosti. Lopezova je bila potpuno nema i nije odgovorila na pitanje koje joj je postavljeno, već je samo produžila dalje.

Što se tiče Bena i njegovog venčanog prstena, viđen je i sa, ali i bez njega u poslednjih nekoliko meseci. Nedavno su prijatelji Lopezove, otkrili kako su papiri za razvod braka između ovog poznatog para spremni, ali da se čeka ročište kako bi se sve privelo kraju.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Poslednjih meseci, nekada voljeni par, uhvaćen je bez burmi i sada izgleda da će nastaviti sa razvodom nakon što je poslednji pokušaj pomirenja propao.

Prema izvoru za TMZ, pevačica i glumac su u potpunosti prestali da razgovaraju, što je paru dodatno otežalo postizanje sporazuma.

TMZ je izvestio da slavne ličnosti tek treba da traže pomoć advokata i da su umesto toga imali razgovor preko svojih poslovnih menadžera. Međutim, planiraju da angažuju advokate za razvod nakon što postignu nagodbu.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/Kristina Lučković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.