Zbog Novopazarke je fudbaler prešao u islam i šokirao naciju: Srpkinja mu pomutila um, a evo i ko je zapravo Ajla
Foto: Printscreen Instagram/kingjota23

DOMAĆINSKI

Zbog Novopazarke je fudbaler prešao u islam i šokirao naciju: Srpkinja mu pomutila um, a evo i ko je zapravo Ajla

Neki španski mediji pišu da se par zaista venčao, ali zvanične potvrde još uvek nema

Objavljeno:

Bivši španski fudbaler Žota Peleteiro poznat je po turbulentnom ljubavnom životu, a čini se da se konačno skrasio pored Srpkinje Ajle Etemović.

Proslavljeni fudbaler, koji je tokom karijere igrao za Seltu, Brentford, Asto Vilu i Alaves, sredinom jula je podelio sliku sa lepom plavušom na kojoj poziraju u svečanim izdanjima, napisavši "naše venčanje u Saudijskoj Arabiji".

Nije poznato da li su Ajla i Žota bili zvanice na nečijem venčanju ili je reč o njihovom sopstvenom, s obzirom da je komentar fudbalera dvosmislen. Neki španski mediji pišu da se par zaista venčao, ali zvanične potvrde još uvek nema.

No, izvesno je da ovaj 33-godišnjak i atraktivna Novopazarka uživaju u ljubavi, a ona je i jedan od razloga zašto je promenio veru. Naime, u februaru ove godine Peleteiro je, iako dolazi iz rimokatoličke porodice, primio islam u Kuvajtu. Na ceremoniji preobraćenja je prisustvovala, očekivano, Ajla, ali i njegov prijatelj Fajzal Burzli, inače bivši kuvajtski košarkaš, sa majkom.

Ovaj potez je šokirao špansku javnost, a mnogi su bez zadrške krivicu svaljivali na Ajlu i slali joj uvrede i ružne komentare na Instagramu, koji je u jednom trenutku i ugasila.

No, Žota je naknadno objasnio da je prešao na islam zbog načina na koji se porodica gorepomenutog Fejsala ophodila prema njemu samom, ali i svim drugim ljudima. To ga je inspirisalo da i sam postane pripadnik njihove vere, ali i 11-godišnje prijateljstvo sa Burzlijem kog opisuje kao "prijatelja, poslovnog partnera i brata".

Podsetimo, fudbaler je od 2015. do 2022. bio u braku sa španskom manekenkom Džesikom Buenom, sa kojom ima i dvoje dece.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/kingjota23

Par se razveo krajem 2022, ubrzo nakon rođenja drugog deteta, a u trenutku razvoda već je bio veren za drugu manekenku Mirijam Kruz. No, romansa sa Mirijam je pukla, a on je već u oktobru prošle godine utehu pronašao u Ajli.

O samoj Ajli se ne zna previše - poznato je da je rođena 1991. u Novom Pazaru, te da je godinama živela u Holandiji. U Amsterdamu se bavila modelingom, snimivši brojne reklame i modne kampanje, a u jednom trenutku je pokušala da postane filmska zvezda u Indiji. No, trenutno sa Žotom živi u Saudijskoj Arabiji i uživa u njihovoj romansi i luksuznom stilu života.

Bonus video:

01:43:19

PULS SRBIJE 30.07.2024

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.