"Izgleda kao bugarski švercer" Srbi ispljuvali Novakovog rivala za sve pare: Ne prestaju da mu gledaju u kosu, jao
Foto: EPA/FRANCK ROBICHON

DOMAĆINSKI

"Izgleda kao bugarski švercer" Srbi ispljuvali Novakovog rivala za sve pare: Ne prestaju da mu gledaju u kosu, jao

Izbio u prvi plan zbog izgleda

Objavljeno:

Olimpijske igre u Parizu su uveliko u toku. I dok se brojni sportisti u 'gradu svetlosti' bore da oko vrata okače zlato ili, barem, srebro i bronzu, svetska javnost i dalje komentariše u najmanju ruku nekonvencinalnu ceremoniju otvaranja najprestižnijeg sportskog događaja. U takvoj 'atmsoferi' u prvi plan je, ipak, izbio Rafael Nadal.

Svakog čuda tri dana dosta - kažu. I čini se da je na primeru Olimpijskih igara upravo to bio slučaj.

Ni svetlucave 'slip gaće', ni nastup u kostimu velikog štrumfa, pa čak ni spektakularne pojave Selin Dion i Lejdi Gage nisu uspele da se 'održe' u temama razgovora ljudi širom planete, koliko je to 'pošlo za rukom' čuvenom španskom teniseru.

Lejdi Gaga pala u zaborav
Lejdi Gaga pala u zaboravfoto: BOUKLA Fabien / AFP / Profimedia

Rafael Nadal svojim izgledom, kako stoje stvari, obeležiće prvu nedelju prestižnog takmičenja.

"Bugarski švercer Guči torbica", stoji u opisu jenog veoma viralnog posta na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru.

Svi mu komentarišu kosu
Svi mu komentarišu kosufoto: Steffie Wunderl / imago sportfotodienst / Profimedia

Naravno, radi se o nekada najboljem teniseru sveta, koji zbog hronične povrede kolena već nekoliko godina propušta veći deo teniske sezone, a, iako ga ne viđamo kao ranije da pobeđuje na terenima, organizatori olimpijskih igara u Parizu ukazali su mu čast da bude jedan od privilegovanih učesnika koji će poneti baklju.

"Mene raznosi ova frizura . krava me lizala", "Ali ove patike, ju, ju", "Ala se ugaravio", "Kako mu je grozan osmeh", "On se baš istrošio i propao", samo su neki od komentara ispod fotografije u kojima tviteraši ne mogu da se načude prizoru koji posmatraju, a pojedini su u izražavanju mišljenja i preterali sa kritikama.

Naravno, postojali su i oni koji su umereno podsetili da je Nadal nekada bio jedan od najpoželjnijih sportista sveta, ali da je prirodno da stari i da mu se izgled menja - manje po ukusu većeg dela publike.

Bonus video:

04:09

METAK OVK ME POGODIO I NAPRAVIO KRST KOJI ME JE SPASAO! Ispovest ČUDOM preživelog borca sa Košara: Desile se NEZAMISLIVE stvari!

(Espreso/ Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.