Od smrti njenog muža prošlo je godinu dana, a ovako sada izgleda njen život: Za druge ne želi da zna, bolna priča
Glumica, Foto: Printscreen/youtube/Movieclips

ljubav

Od smrti njenog muža prošlo je godinu dana, a ovako sada izgleda njen život: Za druge ne želi da zna, bolna priča

Sandra se i pre smrti svog partnera povukla iz posla

Objavljeno:

Fotograf Brajan Rendal preminuo je u avgustu prošle godine, nakon borbe sa teškom bolesti. Osim po svom zanimanju, Brajan je bio poznat javnosti i kao dečko glumice Sandre Bulok.

Sandra se i pre smrti svog partnera povukla iz posla, a tek tada je postalo jasno da je htela da bude uz njega, te da je to bio razlog.

Osim što će se vratiti glumi u nastavku kultnog filma "Praktična magija" u kom će igrati i producirati ga sa Nikol Kidman, otkriveno je i kako je Sandra nastavila život nakon velikog gubitka.

Kako se navodi, njoj užasno nedostaje čovek koji je "sjajno pričao priče i umeo da je sluša".

- Najteže joj je u vezi sa sitnicama, poput toga što je Brajan spremao decu za školu i spremao doručak - kaže anonimni izvor za Closer Weekly i dodaje da se ona trudi da "ostane jaka", ali da ne krije da je "tuga sada deo njenog života".

Sandra, prema navodima izvora, ne planira da počne ponovo da izlazi sa muškarcima, te i ako bi joj se desila nova romansa, to bi moralo da se desi prirodno.

Podsetimo, Sandra i Brajan su se upoznali 2015. godine, kada je on radio kao fotograf na rođendanskoj proslavi njenog sina.

Godinu dana kasnije su počeli da se pojavljuju kao par, ali svoju intimu nisu iznosili u javnost. Zajedno su brinuli o njenoj deci - Luisu i Lejli, a Brajan je imao i ćerku iz prethodne veze, Skajlar.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/Nemanja Vujčić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.